Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Iron Harvest Türkçe Geliyor

 
Yayıncılığını Deep Silver ve geliştiriciliğini KING Art'ın yaptığı gerçek zamanlı strateji oyunu Iron Harvest Türkçe dil desteği ile birlikte geliyor.

Oyunun Steam sayfası kısa bir süre önce güncellendi ve Türkçe arayüz ile altyazı desteği olacağı belirtiliyor. Epic Games Store sayfası henüz güncellenmemiş.

Iron Harvest, 1920 ve sonrasındaki alternatif gerçeklikte Büyük Savaş'ın hemen ardında geçen, gerçek zamanlı bir strateji oyunu. Oyun destansı tek oyunculu modda, co-op harekatlarda ve savaş meydanındaki kıyasıya düellolarda dev dieselpunk makineleri kontrol etmenize olanak sağlıyor. Klasik gerçek zamanlı strateji oyunu hayranlarının uzun süredir beklediği çoklu oyunculu moda da sahip.

1 Eylül'de PC ve daha sonraki bir tarihte PlayStation 4 ile Xbox One için çıkacak. Demo sürüm 16 - 22 Haziran tarihleri arasında Steam Oyun Festivali kapsamında oynanabilir olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Iron Harvest strateji gerçek zamanlı strateji rts
Bu Video Oyunu Çocukların Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Tedavisinde Kullanılacak The Witcher 3: Wild Hunt'a Herhangi Bir Platform Üzerinde Sahipseniz GOG Versiyonu Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yanfo

18.6.2020 21:29:47

0
90 TL altına düşünce alınacaklar listesine eklendi. Demosu tatmin ediciydi çünkü.

HIGHER

16.6.2020 19:21:16

+3
Büyük firmalar neden Türkçe dil desteği sağlamıyor?

Shovel Knight

16.6.2020 18:21:55

+4
son zamanlarda Türkçe desteğinin arttığını görmek güzel özellikle strateji oyunlarında daha bir önemli olduğunu düşünüyorum türkiyede de baya iyi kitle var strateji oynayan özellikle paradox oyunlarını, paradoxta artık bütün oyunlarını total war serisi gibi türkçe çıkartsa güzel olacak

BSC Misafiri

16.6.2020 17:06:28

+1
rts yeniden şahlanıyor mu ne

***Respect***

16.6.2020 16:54:12

+6
Helal olsun adamlara, Türkçe oyunlara hepimizin destek vermesi gerekiyor. Umarım konsol sürümü klavye mouse destekler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Iron Harvest
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız