Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Internet Archive Kütüphanesine 2500 Tane Daha DOS Oyunu Eklendi

 
Internet Archive’ı internetin zaman makinesi olarak nitelendirebiliriz. Kâr amacı gütmeyen ücretsiz kitapların, filmlerin, yazılımların, müziklerin, sitelerin ve oyunların bulunduğu büyük bir kütüphane olarak kurulmuştur. Kısaca, interneti olduğu gibi “save” almışlar.
 
Eski PC oyunlarını yıllardır topladıklarını biliyorduk. 2015 yılında bir yığın DOS oyunu, 2016 yılında ise Windows 3.1 oyunlarını kütüphanelerine eklemişlerdi. Bu ayki güncelleme ile birlikte 2500 tane oyun (kullanım kılavuzları ile birlikte) koleksiyona eklenmiş oldu.
 
Bu oyunlardan birkaçı: Street Fighter 2, The Elder Scrolls Advantures: Redguard, Loom, The Lost Vikings, Magic Carpet Plus, Robotron 2084, Advanced Dungeons & Dragons: Dark Queen of Krynn, King’s Quest 1 ve 2, The Lords of Midnight, The Incredible Machine ve ilk üç Bard’s Tale oyunları.
 
Arşivci Jason Scott, bazı CD-ROM oyunların uzun sürede yükleneceği ve çok fazla yer kaplayacağı konusunda uyarıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer Internet Archive Kütüphane Yeni Oyun Eklendi Oyun
Işın İzleme Nedir ve Oyun Dünyası İçin Neden Önemli? Zula Rekabet Turnuvası 4. Sezonu Tamamlandı

BSC Misafiri

16.10.2019 19:57:28

0
Düşünsenize 25-30 yıl sonra DOS oyunu gibi 100gb lik RDR2 falan yükleniyor bu kütüphaneye.. PC falan geç tarayıcıdan RDR2 oynuyorlar falan uuuf uf :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız