Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Intel Extreme Masters Katowice 2021 Turnuvası Seyircisiz Olarak Gerçekleştirilecek

 
     ESL tarafından Polonya'nın Katowice kentinde düzenlenmesi planlanan Intel Extreme Masters Katowice 2021, Counter Strike: Global Offensive turnuvası koronavirüs nedeniyle seyircisiz olarak gerçekleştirilecek. 
 
     ESL organizasyonu, 1 milyon dolar ödül havuzu oluşturduğu büyük CS:GO etkinliği IEM Katowice 2021'i koronavirüs nedeniyle seyircisiz olarak gerçekleştireceğini duyurdu. 
 
     Turnuva organizatörü 16-28 Şubat tarihlerinde planlanan Intel Extreme Masters Katowice 2021 turnuvasının, Avrupa'da açıklanmayan bir yerde çevrimdışı olarak gerçekleştirmeyi düşündüklerini ancak, COVID-19 salgınının, oyuncuları ve personelin güvenliği için büyük bir engel olmaya devam etmesi durumunda çevrimiçi olarak düzenlenebileceğini bildirdi.
 
     ESL yöneticisi Michal Blicharz duyuru hakkında ise Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Blicharz paylaşımında “2 yıl üst üste seyirci olmadan bu etkinliklerin gerçekleşmesi gerçekten utanç verici ama olması gereken bu. Güvenli ortam sağlandığında sizi Spodek’te göreceğiz." ifadelerine yer verdi. 
 
     Intel Extreme Masters Katowice 2021 CS:GO turnuvası, 24 takımın katılımıyla 16-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
DOOM (1993) ve DOOM II için DOOM Zero Eklentisi Yayınlandı Prison Architect GOG'da Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız