Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insurgency: Sandstorm Eylül'de Çıkacak

 
   Geliştirici New World Interactive, multiplayer FPS oyunu Insurgency: Sandstorm'un Eylül'de PC için çıkış yapacağını duyurdu.

   Oyunun fiyatı Steam'de $29.99 olacak. Ön sipariş veren kullanıcılara %10 indirim sunulacak. Ayrıca orijinal Insurgency sahiplerine bir ekstra %10 indirim daha sunulacak. Ön sipariş çok yakında başlayacak ve net çıkış tarihi de aynı şekilde yakında duyurulacak.
 
   Insurgency: Sandstorm'un PlayStation 4 ve Xbox One versiyonları ise ertelendi. Konsol versiyonlarının 2019'un ilk yarısında çıkış yapması bekleniyor.
 
   Insurgency: Sandstorm Push, Firefight, Capture the Base ve Checkpoint olmak üzere dört oyun modu ile birlikte çıkış yapacak. Operation ve Outpost modlarının ise daha sonra oyuna eklenmesi planlanıyor. Oyunun çıkışında 40 civarında silah ve 40 silah yükseltmesi bulunacak. Geliştirici oyun çıktıktan sonra ücretsiz güncellemeler ile yeni silahlar, yeni haritalar, yeni yükseltmeler ve mod desteği getirerek oyunu desteklemeye devam edeceklerini de belirtti.
 
   Daha fazla detay ve yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER insurgency bağımsız indie fps co-op multiplayer new world interactive
Dört Star Wars Oyunu Xbox Game Pass'e Eklendi Crying is not Enough 8 Haziran'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sacrer

5.6.2018 14:56:49

0
İlk oyunu sistem dostu olduğu için bayağı beğenmiştim. Son kalemizi de kaybedeceğiz anlaşılan. :(

i_lenker

4.6.2018 21:38:53

0
Oyun dağıtıcısı Focus Home... NWI indie olarak özgür ve düşük fiyat politikasıyla hareket ediyordu. bunun yanında sayısız oyunu yenileyici güncelleme ücretsiz geldi... Focus Home ile bunlar hayal, bence yerel marketlerde agresif fiyat izleyen ve kimseye hitap edemeyen bir oyun olacak. Focus Home yanlış yatırım yaptı, ve oyunun hayranlarını küstürmezse iyi.

Wayward Son

4.6.2018 12:35:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Winter Is Coming oyunun closed alpha veya betaydı tam hatırlamıyorum bir süre oynamıştım. ilk oyundaki keyfi alamadım. ilk oyun gibi tutar mı bilmem ama battalion gibi balon olmaz umarım.
Muhtemelen UE4'ün verdiği hissiyat farklılığıdır. Ancak alpha olduğu için bunlar normal.

Winter Is Coming

4.6.2018 05:12:27

0
oyunun closed alpha veya betaydı tam hatırlamıyorum bir süre oynamıştım. ilk oyundaki keyfi alamadım. ilk oyun gibi tutar mı bilmem ama battalion gibi balon olmaz umarım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Insurgency
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız