Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Insomniac Xbox 360 Projesi Üzerinde Çalışıyor!


      
 

 
     Resistance ve Ratchet & Clank serileri ile Sony'nin konsollarına en büyük desteği veren firmalardan biri konumunda bulunan Insomniac, Xbox 360 için bir oyun üzerinde çalışıyor olabilir.
 
      Sony'den bağımsız bir firma olsa da sadece Playstation platformları için oyun yapan Insomniac, istediği konsol için oyun yapma özgürlüğüne sahip. Merkezi California'da bulunan firma, North Carolina'da yeni bir stüdyosunu bu yılın başlarında açtı.
 
     Adının açıklanmaması koşuluyla IGN'ye konuşan güvenilir bir kaynağa göre Insomniac, PS3 ve Xbox 360 için bir oyun üzerinde çalışıyor. IGN gibi dev bir sitenin güvenilir kaynakları açıklamışsa bu söylentinin doğruluk payı fazlasıyla artıyor.
 
     Eğer firma Xbox 360 için bir oyun çıkarırsa ilk defa Sony'nin konsolları dışında bir platforma oyun yapmış olacak. Eğer söylentiler gerçekse sanırım en geç E3 fuarında bunu öğrenebileceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox 360 Insomniac IGN söylenti Resistance Ratchet & Clank
Valve ve Epic'ten Unreal Engine 3 Anlaşması Pokemon HG /SS'den İlk 10 Dakika

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ratchet & Clank: A Crack in Time
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız