Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Injustice 2 DLC Karakteri ‘Red Hood’ Tanıtım Videosu Yayınlandı

 
   Warner Bros. ve geliştirici NetherRealm Studios, Injustice 2 için yeni bir tanıtım videosu paylaştı ve bu videoda Red Hood karakteri tanıtılıyor. 
 
   Red Hood haziranda çıkacak “Fighter Pack 1” indirilebilir içeriğinde yer alacak. Ayrıca bu pakette Starfire ve Sub-Zero da bulunacak. Red Hood, Starfire ve Mortal Kombat konuk karakteri Sub-Zero'dan sonra altı tane daha indirilebilir içerik karakteri planlanıyor. 
 
   Injustice 2 şu anda PS4 ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
DC. Injustice 2 PlayStation 4 Xbox One Warner Bros
Tokyo RPG Factory Yeni Bir Oyun Duyurusu Hazırlığında PS4 ve PS VR Kutulu Oyunları 12 Haziran'a Kadar İndirimde
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Punisher155

1.6.2017 16:25:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: gamerovskii

Birader boşver sen de lamerin teki zaten uğraşmaya değmez işsizin teki.
Aynen öyle böyle saçma sapan adamları site niye bloklamıyo anlamıorum zaten çok boş vakti var lamerin boş boş konuşuyo. İşin garibi adminler de maşallah hiç bişey yapmıyo.

gamerovskii

1.6.2017 16:21:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: berk5

Bana bak klavye delikanlısı oyunu oynayalı baya oluyor da o lamer laflarını sana tek tek yedirtirim. Adam gibi konuş lamer herif gerçek hayatta çıksan karşıma seni öttürmesini bilirim.
Birader boşver sen de lamerin teki zaten uğraşmaya değmez işsizin teki.

Punisher155

31.5.2017 22:49:01

0
Aynı dili konuşsak da senin anlıcağın yok durumu belli okuyan herkesin anlayabileceği şeyler yazdım. Saçma sapan yerlere çekmek dışında yapabildiğin bişey yok ayrıca ağlayan da yok burda iki saattir cevap vericem diye yırtınan sensin, sürünüyosun resmen daha fazla yormıcam seni hadi iyi forumlar.

Punisher155

31.5.2017 22:22:42

0
Benim yazdığım olay tamamen DLC üzerinden eleştiriydi. Bi oyun için konsol mu alınır? Acelem yok ki gelsin oynarız ben yarım yamalak oyun oynamayı sevmiyorum. Hayatım bir oyun üzerine olcak kadar boş biri değilim şükür, benim için altı üstü basit bir hobi. Korsan da oynarım ayrıca oynamam demedim sonra komplete edition ya da Ultimate edition ne ise çıkınca gider onu indirimli olarak satın alırım Steam'den gerçekten kaliteli bir oyunsa, olay bu. Bunu anlamak zor olmamalı bu kadar. Özet: "DLC'ye para vermeyin gerekirse korsan oynayın full sürüm çıkınca gidin alın." Bu kadar üste çıkmaya çalışma bence komik oluyosun. Git oyna konsolunu aptallar gibi konsol pcyi yener kavgasına gircek değilim seninle.

KAKÁ

31.5.2017 22:11:48

0
quote:

Orijinalden alıntı: berk5 Eee neyin tribini yapıon DLC almıosan. O oyunları oynamak için de sağlam pc lazım merak etme fakirler alamaz gene de, konsol ps2 döneminde tatlıydı pc yanına dahi yaklaşamıyodu çeşitlilik konusunda çok da severek kullandım ancak şuan devir çok değişti Tekken 7 bile gelioken pc'ye ve ben daha iyi kalitede daha ucuza oynayabiliosam(Steam sağolsun) konsola para vermem. [:'(]
Ne tribi birader ben dlc sistemini savunmuyorum sen olayı anlamamışsın, bu kadar dc evrenine merakı olan adam injustice için gayet de konsol alır, pcye gelir diye beklemez ki belirsiz bir durum bu. Az önce korsan diyordun şimdi steame çevirdin işi, çevir kazı yanmasın.

Punisher155

31.5.2017 22:06:17

0
Eee neyin tribini yapıon DLC almıosan. O oyunları oynamak için de sağlam pc lazım merak etme fakirler alamaz gene de, konsol ps2 döneminde tatlıydı pc yanına dahi yaklaşamıyodu çeşitlilik konusunda çok da severek kullandım ancak şuan devir çok değişti Tekken 7 bile gelioken pc'ye ve ben daha iyi kalitede daha ucuza oynayabiliosam(Steam sağolsun) konsola para vermem. [:'(]

KAKÁ

31.5.2017 21:45:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: berk5 Sen emeklerken biz bu oyunları oynuyoduk koçum Injustice DC dünyası benim doğrudan ilgi alanım Mortal Kombat serisi de ilk oyundan beri uzmanı olduğum bi seri. Bilmediğin konularda da yorum yapma bi daha MK XL PC'ye gelmemişmiş de bilmem ne atma hemen önce araştır öğren. Sen enayi gibi dlc sistemiyle yolunmaya razıysan senin sorunun tüm aklı olan oyuncular karşı zaten buna. fighter pack 3e kadar alırsın kuzu kuzu. Ben de direk full sürümü alırım yolunmadan olur biter ;)
Dlc alan kim 3-5 ay sonra cok ucuzluyor zaten xlyi 30a mi ne almistim. Dc evrenine merakin olmasi ayri dovus oyunlarini iyi oynamak ayri, fakirligin luzumu yok konsol alirsan gelirsin karsima yavrucugum

Punisher155

31.5.2017 21:41:09

0
Sen emeklerken biz bu oyunları oynuyoduk koçum Injustice DC dünyası benim doğrudan ilgi alanım Mortal Kombat serisi de ilk oyundan beri uzmanı olduğum bi seri. Bilmediğin konularda da yorum yapma bi daha MK XL PC'ye gelmemişmiş de bilmem ne atma hemen önce araştır öğren. Sen enayi gibi dlc sistemiyle yolunmaya razıysan senin sorunun tüm aklı olan oyuncular karşı zaten buna. fighter pack 3e kadar alırsın kuzu kuzu. Ben de direk full sürümü alırım yolunmadan olur biter ;)

KAKÁ

31.5.2017 21:34:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: berk5 http://store.steampowered.com/sub/128345/ MK XL çıkmamış mı PC'ye? Bi bak bakalım linke, alakan yok piyasayla alakan bu kadar basit bir olayı bile bilmiyosun. Adamların işi gücü yok donanımhabere mi bakıcaklar? Sen nasıl bi tipsin? Bu oyunu senden iyi takip eden ve bekleyen biriyim. Haddini bil sana haddini bildirmesini bilirim klavye delikanlısı. Daha yazdığımın oyunla değil de DLC ile ilgili olduğunu bile anlayamamışsın saçma sapan yorumlar atıyosun sahte kabadayı.
7-8 ay sonra gelmiş ben sadece konsol kullanıyorum zaten aynı anda gelmediğini adım gibi biliyorum 7 ay sonra gelmiş gelse ne yazar. Ağzına kürekle vururum lafı mecazi anlamda bir şakaydı, benden daha çok takip etmene imkan yok Mortal Kombat X'i platin trophy yaptım 2 yıl aralıksız oynadım aynı şekilde şimdi de injustice 2'yi deli gibi oynuyorum, az paraya kıyıp konsol al da bir tokatlayayım seni, benden iyi takip edip bekliyormuş, biz oyunu yuttuk nerdeyse

Punisher155

31.5.2017 21:22:02

0
http://store.steampowered.com/sub/128345/ MK XL çıkmamış mı PC'ye? Bi bak bakalım linke, alakan yok piyasayla alakan bu kadar basit bir olayı bile bilmiyosun. Adamların işi gücü yok donanımhabere mi bakıcaklar? Sen nasıl bi tipsin? Bu oyunu senden iyi takip eden ve bekleyen biriyim. Haddini bil sana haddini bildirmesini bilirim klavye delikanlısı. Daha yazdığımın oyunla değil de DLC ile ilgili olduğunu bile anlayamamışsın saçma sapan yorumlar atıyosun sahte kabadayı.

Punisher155

31.5.2017 19:59:28

0
Bekliodm illaki yazdığımı anlayamıcak birini. Injustice 2 pcye gelecek oyun dünyasından bihaber genç. Her oyununu biliyorum firmanın stratejilerini de iyi biliyorum. Optimizasyona kasıyolar sen rahat ol atlama öyle her olaya ;)

KAKÁ

31.5.2017 12:56:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: berk5 Red Hood gelmesi çok güzel oldu. Ama bu DLC sistemi yüzünden korsan oynamak en mantıklısı.(Korsan oyunculuğa destek veremezsin hırsızsın diyen aptallar önce cihazlarındaki korsan program, şarkı ve filmleri silsinler tabi internetten korsan olarak izledikleri dizi/film olayına da son versinler öyle havlasınlar) Bu oyunun Complete Edition versiyonunun alınması lazım o da fiyatı makul düzeye inince öyle satın alınır, oynanır en mantıklısı bu. DLC illeti ilk çıktığı zamanlar aslında geliştiricilerin oyunu güncel tutmak adına yaptığı sonradan bakın altını çiziyorum "sonradan" akıllarına gelen fikirleri oyuna ücretli/ücretsiz ekleme olayıydı. Yani "biz bu oyunu yaptık sürdük piyasaya ama şu veya bu da olsaydı iyiydi. Neyse hadi sonradan ekleyelim bari isteyen edinsin." fikrini alıp "biz oyunu tamamladık millet şimdi DLC olabilecek şeyleri çıkartıp piyasaya sürüyoruz, sonrasında ekstradan çıkarttığımız içerikleri tekrar eklemek için parayı kırarız" fikrine çevirdiler. İşte milletin şalterlerini attıran olay da tam olarak bu. Injustice 2 de çoğu oyunda yapıldığı gibi çok belli etti niyetini oyun çıkmadan DLC duyurdular. DLC satışları yüksek ki kimse vazgeçmiyor bu fikirden, oyunu tamamlayıp içerik eksiltip öyle piyasaya sürmek yeteri kadar şeref yoksunluğu iken bu kafadaki adamların oyunlarını korsan oynayan kitleyi haksız bulmuyorum. Bu DLC olayı bitmeli Tekken 7 geliyor piyasaya o da illaki DLC karakter olayına girecektir. Street Fighter V iyice suyunu çıkardı hikayeyi bile DLC olarak sonradan koydular her ay dövüşçü eklemeler falan Guile gibi ikonik bir karakter oyun çıktıktan aylar sonra geldi oyuna. Bu gidişat berbat benden söylemesi.
Bu yüzden zaten injustice 2 pcye gelmiyor, rüyanda oynarsın korsan şu an.

PlayerX

31.5.2017 12:06:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri red hood sanki karakterler arası dengeyi bozuyor.oynaması rahat, uzaktan saldırıları güçlü gibi geldi bana...
Deadshot zaten bozdu dengeyi

olağan_şüpheli

31.5.2017 09:04:51

0
kırmızı başlıklı kız sandımdı

Punisher155

30.5.2017 17:03:36

0
Red Hood gelmesi çok güzel oldu. Ama bu DLC sistemi yüzünden korsan oynamak en mantıklısı.(Korsan oyunculuğa destek veremezsin hırsızsın diyen aptallar önce cihazlarındaki korsan program, şarkı ve filmleri silsinler tabi internetten korsan olarak izledikleri dizi/film olayına da son versinler öyle havlasınlar) Bu oyunun Complete Edition versiyonunun alınması lazım o da fiyatı makul düzeye inince öyle satın alınır, oynanır en mantıklısı bu. DLC illeti ilk çıktığı zamanlar aslında geliştiricilerin oyunu güncel tutmak adına yaptığı sonradan bakın altını çiziyorum "sonradan" akıllarına gelen fikirleri oyuna ücretli/ücretsiz ekleme olayıydı. Yani "biz bu oyunu yaptık sürdük piyasaya ama şu veya bu da olsaydı iyiydi. Neyse hadi sonradan ekleyelim bari isteyen edinsin." fikrini alıp "biz oyunu tamamladık millet şimdi DLC olabilecek şeyleri çıkartıp piyasaya sürüyoruz, sonrasında ekstradan çıkarttığımız içerikleri tekrar eklemek için parayı kırarız" fikrine çevirdiler. İşte milletin şalterlerini attıran olay da tam olarak bu. Injustice 2 de çoğu oyunda yapıldığı gibi çok belli etti niyetini oyun çıkmadan DLC duyurdular. DLC satışları yüksek ki kimse vazgeçmiyor bu fikirden, oyunu tamamlayıp içerik eksiltip öyle piyasaya sürmek yeteri kadar şeref yoksunluğu iken bu kafadaki adamların oyunlarını korsan oynayan kitleyi haksız bulmuyorum. Bu DLC olayı bitmeli Tekken 7 geliyor piyasaya o da illaki DLC karakter olayına girecektir. Street Fighter V iyice suyunu çıkardı hikayeyi bile DLC olarak sonradan koydular her ay dövüşçü eklemeler falan Guile gibi ikonik bir karakter oyun çıktıktan aylar sonra geldi oyuna. Bu gidişat berbat benden söylemesi.

Master_Evil

30.5.2017 14:01:31

0
bütün dlcler çıksın ondan sonra oynayalım bari

BSC Misafiri

30.5.2017 10:08:37

0
red hood sanki karakterler arası dengeyi bozuyor.oynaması rahat, uzaktan saldırıları güçlü gibi geldi bana...

Redunay

30.5.2017 08:04:29

0
Mortal Kombat tan sonra bir inek sağma oyunu daha. Complete edition çıkmadan alınmaz.

PlayerX

29.5.2017 18:52:50

0
DLC olarak şu an için en çok beklediğim karakter Red Hood. Arkham Knight skin de gelse tam olacak.

Bugra4129

29.5.2017 12:58:40

0
En sonunda da bir ultimate edition gelir Goty gelir aynı Xl saçmalıgında oldugu gibi 20 tane dlc karakter eklerler oyuna.

dark_hell_86

29.5.2017 12:36:57

+3
2. Deadshot vakasına hazırlanın :D

Angel of the Lord

29.5.2017 11:33:23

+5
Dövüş oyununa dlc ile karakter eklemek bu sistemin en kötü örneklerinden gibi geliyor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Injustice 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız