Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

InXile Entertainment İş İlanları FPS RPG Oyunu Üzerinde Çalıştıklarını İşaret Ediyor

 
Geçtiğimiz Ağustos ayında sıra tabanlı izometrik rol yapma oyunu Wasteland 3'ü piyasaya sunan InXile Entertainment, şirketin CEO'su Brian Fargo'nun belirttiğine göre "müthiş yeni RPG'ler üzerinde çalışıyor" ve bunlardan birisi FPS olacak gibi görünüyor.
 
InXile Entertainment sitesindeki iş ilanları yeni oyun hakkında ipucu veriyor. Baş oynanış mühendisi iş ilanında birinci şahıs nişancı oynanış özelliklerine sahip yeni nesil aksiyon rol yapma oyunundan; kıdemli oynanış tasarımcısı iş ilanında birinci şahıs nişancı ve rol yapma oyunlarının oynanışından anlayan ve güçlü, kullanılabilir birinci şahıs silahlar ile benzersiz savaş yeteneklerinden bahsediliyor.
 
Sanat yönetmeni iş ilanı ise devam oyunu olmayacağını işaret ediyor. "Olağanüstü yeni bir dünyanın hayata geçirileceği yeni nesil rol yapma oyunu."
 
InXile Entertainment'ın iki stüdyosu var. Biri Tustin Kaliforniya'da, diğeri New Orleans'ta. FPS RPG oyunu için bu detaylar Kaliforniya stüdyosundaki iş ilanlarından geliyor ve muhtemelen hepsi aynı oyun için.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
VFŞL 2021 Kış Mevsimi 23 Ocak Cumartesi Günü Başlıyor! The King Of Fighters XIV Ultimate Edition PS4 için Çıktı

Jer Aders

7.1.2021 12:10:26

0
Daha fazla fps rpg görmek isterim.Bu haber sevindirici benim için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız