Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Impact Winter 5 Nisan'da PS4 ve Xbox One için Çıkacak

 
   Bandai Namco ve geliştirici Mojo Bones, kıyamet sonrası hayatta kalma türündeki Impact Winter'in 5 Nisan'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

   Impact Winter Mayıs 2017'de PC için çıkmıştı.
 

"30 güne kadar yardım geliyor…"
 
Gizemli bir radyo yayını yardımın yola çıktığını söylüyor. Sen, bir göktaşı çarpması ile yerle bir olan dünyada hayatta kalan bir grup insanın lideri Jacob Solomon’sun. Bildiğin o eski dünya artık yok, durmaksızın yağan karın altında kalmış. Görevin, beraberindeki insanları yardım gelene kadar hayatta tutmak.
 
Yardım için 30 günden geri sayım: Hayatta kalma oyununu yeniden keşfet, yardım gelene kadar hayatta kalman stratejine bağlı.
Ekibini kurtuluşa götür: Dondurucu soğukta hayatta kalma mücadelesinde ekibinin ihtiyaçlarını karşıla, güç ve yeteneklerini birleştir.
Muazzam ve öngörülemez tehlikelerle dolu bir dünya: Eşsiz bir sanat yönetimiyle yaratılmış öldürücü bir kıştan sağ salim çık. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu impact winter bağımsız steam greenlight pc hayatta kalma survival kar
Defiance 2050 Kapalı Beta Tarihi Açıklandı F1 2015 Humble Store'da Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Impact Winter
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız