Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ice Age Online Dünyası Kapılarını Açıyor

 
     Online oyun sektörünün rakipsiz devi Joygame, web tabanlı oyunlarda da liderliği kimseye bırakmıyor. Oyunseverleri bilgisayar başına kitleyecek yeni oyunu Ice Age Online ile oyuncular, hiçbir kurulum dosyası indirmeden internet tarayıcısı üzerinden ücretsiz olarak oynayabilecekler.

     Kadın, erkek, yetişkin, çocuk her yaştan her kesime hitap eden Ice Age Online, hayranlarının buz çağını yaşamasını garanti ediyor. Şu sıralar ‘Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor’ adıyla gişe rekorları kıran filmin oyunu, Joygame.com üzerinden ücretsiz ve tamamen Türkçe dil ve lokalizasyon farkıyla oynanabiliyor. Filmin senaryosuna ve çizimlerine bağlı kalınarak tasarlanan Ice Age Online ile kendinizi filmin içinde gibi hissedeceksiniz.

     Bu Oyunda Sürünün Tek Umudu Sizsiniz!

     Oyunun konusuna gelince... Göç sırasında zor anlar yaşayan sürü, rüzgara kapılan tohumlar gibi başka yerlere savrulmuştur. Oyunda sürünün tek umudu sizsiniz. Onları bulup evlerine güvenli bir şekilde dönebilmeleri için bir kamp kurmalısınız.

     Sonunda Ice Age Online ile Ice Age ailesinin üyesi olup, kendi karakterinizi yaratarak Manny, Sid, Diego, Scrat ile büyük maceralara atılacaksınız. Ice Age Online'da diğer oyuncularla iletişim için arkadaş listesi, sohbet sistemi, diğer arkadaşların kamplarını ziyaret etme ve dostluk yarışmaları mevcut. Oyunu daha da eğlenceli bir hale getirmek için Ice Age Online'da sosyal etkileşimler oldukça fazla. Arkadaşlarınızla beraber yılın en heyecanlı online macera oyunu Ice Age için hazır olun!
 
Basın Bülteni
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ice Age Online Buz Devri Platform MMO Joy Game
CS: GO, Ön Siparişe Bugün Açılıyor NSMB 2'yi EShop'tan Almak Oldukça Sancılı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yasinyild

7.8.2012 19:25:41

0
Sincapın durumunu şimdi çok iyi anladım

delarux

7.8.2012 17:44:52

0
eğlenceli olacak gibi görünüyor

a_e_b

7.8.2012 16:21:07

0
açıklamada öyle şeyler var ki bir an oyunun knight gibi bişi sandım ama 2d galiba

eray22486

7.8.2012 16:09:28

0
joygame çocukları nasıl kandıracağını saşırdı yeter artık sömürdüğü

kopur

7.8.2012 15:57:29

+1
Oyunun tamamını Türkçe yapmışlar; eyvallah ama İsmi neden İngilizce yapmak zorundalar benim aklım almıyor. Tüm dublajı Türkçe yapmışlar ama bir ismi Türkçe yapmayı çok görmüşler
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ice Age Online
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız