Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

I Am Setsuna Nintendo Switch'in Çıkış Oyunu Olacak

 
   Nintendo Switch'in çıkış oyunu sayısı git gide artmaya devam ediyor. Square Enix, yaptığı duyuru ile birlikte I Am Setsuna'nın dijital olarak Kuzey Amerika ve Avrupa'da 3 Mart tarihinde Nintendo Switch için çıkış yapacağını açıkladı.
 
   Switch sürümü daha önce detaylandırıldığı üzere oyuncuların diğer oyuncuların taraflarıyla savaşabileceği "Temporal Battle Arena" gibi yeni özellikleri içerecektir. JRPG türündeki oyunda inanılmaz bir içsel güce sahip olan ve kendi ülkesinin insanlarını kurtarmak için bir fedakarlık yapması gereken Setsuna isimli genç bir kadının hikayesini oynuyoruz.
 
   Böylelikle Nintendo Switch'in çıkış oyunu sayısı 6'dan 7'ye yükselmiş oldu. Konsolun çıkış yapacağı gün ulaşılabilir olacak oyunlar şu şekilde: 
 
-1-2-Switch
-The Binding of Isaac: Afterbirth+
-Just Dance 2017
-I Am Setsuna
-The Legend of Zelda: Breath of the Wild
-Skylanders: Imaginators
-Super Bomberman R
 
   I Am Setsuna şu anda PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Guillermo Del Toro, Death Stranding'te Sadece Oyun Karakteri Olarak Yer Alacak Tales of Berseria - Çıkış Videosu | PS4, Steam

Kevin Garnett

24.1.2017 12:03:57

0
Büyük ihtimalle güzel bir oyun olacaktır yoksa Nintendo'nun testlerinden geçemezdi ama her adını gördüğümde "Nay simit yuh" diyesim geliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız