Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

I Am Fish 2021'in Üçüncü Çeyreğinde Xbox Series, Xbox One ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Curve Digital ve geliştirici Bossa Studios, I Am Fish'in 2021'in üçüncü çeyreğinde Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam) için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

I Am Fish, evlerinden zorla koparılan, evcil hayvan dükkanında bir akvaryum içindeki dört cesur balık arkadaşın fizik tabanlı, etkileyici bir macerasıdır. Özgürlük ve tekrar bir araya gelmek için, oyun boyunca onlar yüzerken, uçarken, yuvarlanırken ve dişleyerek ilerlerken onlara katılın ve Barnardshire'ın her köşesinden (İngiltere'nin en küçük ilçesi) açık okyanusa ulaşma çabalarına eşlik edin.
 
YÜZGEÇLİ ARKADAŞLAR
Kahramanlarımızla tanışın! Japon Balığı; eğlenceli, cesur, maceraperest ve doğuştan bir yüzücüdür! Balon Balığı; biraz yavaş fakat altın kalpli, aynı zamanda şişerek bir top olabilir ve karada yuvarlanabilir. Pirana; vahşi, kaotik, gürültülü, ne yapacağı belli olmaz ve ısırmaya bayılır (tabii ki). Uçan Balık; bazen soğuk davranır fakat gerçekten altın gibi bir kalbi vardır, bir de havada süzülme yeteneği! Bu yiğit kahramanlar bütün akvaryumları ters çevirecek ve tüm varlıklarını ve balık sürülerini tekrar birleşme görevlerini yerine getirmek için kullanacaklar!
 
BEYİN CERRAH BALIĞI OLMAYA GEREK YOK
Büyüleyici mücadeleler boyunca yolunuzu yüzerek, yuvarlanarak, süzülerek, dişleyerek, taklalar atarak, şişerek uçarak ve ısırarak açın. Balığınız helak olur da kendinizi solungaçlarınızı kaybetmiş gibi hissederseniz sizin bahane olarak kullanmanıza izin vermeyecek kadar kolay, sezgisel bir kontrol mekanizması var.
 
FARKLI AKVARYUM AÇILARINDAN BAKIN
Cennet gibi sahil şeridi ve şirin köyleriyle Barnardshire tam anlamıyla bir huzur yuvası gibi görünüyor olabilir fakat bizim su altı maceracılarımıza göre yollardan geçtikleri, çatı tepelerinde dolandıkları, fritözden kaçtıkları, hırçın yerel nüfusun da dâhil olduğu vahşi yaşamdan kaçındıkları oldukça gerçek tehditlerle dolu canlı bir yerleşim yeri. Tüm bunların yanında kırılgan akvaryumları ve balıkların suyun dışında nefes alamadıkları gerçeğini de unutmamak gerek.
 
GERİDE HİÇ BALIK BIRAKMAYIN
Balık ölümleri üzerinde fazla durmak istemiyoruz fakat kendilerini herhangi bir akvaryumun içinde çok yüksekten düşerek bulduklarında, havasız kaldıklarında veya genel olarak çırpındıklarında yaklaşımınızı gözden geçirebilmeniz için en son kontrol noktasına aniden geri döneceksiniz.
 
ÖZGÜRLÜĞE YÜZME
Yüzgeçli dört arkadaşımız, kavanozlar, tekerlekli paspas kovaları ve bazen de bira bardakları da dâhil olmak üzere her çeşitte geçici su taşıma araçlarında seyahat edecekler. Yarasın! Eldeki su taşıtlarını kullanmanın kendilerine has eşsiz zorlukları var fakat endişelenmeyin nihai hedefinize yani yanardönerli açık okyanusa ulaşmadan önce açık suların verdiği göreceli özgürlük etrafa su sıçratabileceğiniz davetkâr çeşmeler, yüzme havuzları ve tehlikeli maddelerle dolu lağımlar sayesinde hiç de uzakta değil.

 
Duyuru fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu I am Fish I am Bread devam oyunu Pigeon Simulator Trash Bandits oyun
Retro 2D Aksiyon Platform Oyunu Berserk Boy Duyuruldu Bloodstained: Ritual of the Night'ın Devam Oyunu Geliştiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rachsuchtig

29.5.2021 18:59:56

0
Xbox exclusive

Krone

29.5.2021 11:35:40

0
Game Pass gelirse deneriz. Üç haneli paralar verilecek türden birşeye benzemiyor.

Hudson51

29.5.2021 10:26:53

0
Sifon çeken pirana

Philipp_Plein

28.5.2021 15:15:04

0
Ahahahha bu nasıl oyun ya adamlar yaratıcılığını konuşturmuş resmen helal olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
I Am Fish
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız