Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IO Interactive Daha Fazla Yeni IP Geliştirmeyi Planlıyor

 
Freedom Fighters, Kane & Lynch ve Hitman'in arkasındaki ekip IO Interactive uzun bir zamandır sadece Hitman oyunları üzerinde çalışıyordu ve stüdyo buna bir son vererek yeni IP'lere yönelmek istiyor.

En son geçtiğimiz aylarda kod adı Project 007 olan yeni James Bond oyununu duyurdular ve bunun gibi daha fazla yeni IP geliştirmeyi planlıyorlar.
 
Game Informer ile röportaj gerçekleştiren IO Interactive CEO'su Hakan Abrak, IO Interactive'in sadece bir Hitman stüdyosu olduğu izleniminden kurtulmak ve farklı IP'lerin yaratıcısı olan bir stüdyo olarak bahsedilmek istediklerini ifade etti. Hakan Abrak'ın belirttiğine göre Hitman, IO Interactive'in çocuklarından biri ve gelecekte daha fazla çocuk sahibi olacaklar. Project 007 de bunlardan biri. 
 
Stüdyonun yeni Hitman oyunu 20 Ocak'ta çıkacak. Project 007'nin çıkış tarihi belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Hitman III IO Interactive PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One PC
Hitman 3 İlk İki Oyuna İyileştirmeler Getirecek Football Manager 2021 Serinin En Hızlı Satan Oyunu Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

5.1.2021 14:01:46

+2
90 lira verir yine alırım

Brucedeluxe

5.1.2021 13:58:31

+1
Freedom Fighters remake gelse de oynasak, ne güzel oyundu :(

Venom59

5.1.2021 11:20:24

0
quote:

Orjinalden alıntı: Aksel123 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: WeAllHaveSecrets Ya şöyle 3rd person saf aksiyon, açık dünya olmayan bir oyun neden yapmıyor kimse anlamıyorum. Pc de bu tarz oyun bulmakta güçlük çekiyorum. Lara Croft üçlemesini oynuyorum sıkıntıdan bilmem kaçıncıya</blockquote> Max payne serisi var saf aksiyon istiyorum diyorsan tadı bir başka zaten sonra Gears 1-4-5 var Pc için aradaki oyunlar Pc için gelmedi sonra Spec Ops The Line var daha vardı ama şuan aklıma gelenler bunlar bide yeni nesil bir Hitman oyunu taş gibi grafikler komple elden geçmiş animasyonlar hane tadı bir başka olur güzel sinematik sunumu sağlam hikayede olursa tadından yenmez.
Gears hariç dediklerinizi en az 2-3 defa bitirdim. Gears serisi de bir türlü çekici gelmedi bana bu zamana kadar ama belki bir ara bakarım.

RealArek

5.1.2021 10:23:38

0
quote:

Orjinalden alıntı: WeAllHaveSecrets Ya şöyle 3rd person saf aksiyon, açık dünya olmayan bir oyun neden yapmıyor kimse anlamıyorum. Pc de bu tarz oyun bulmakta güçlük çekiyorum. Lara Croft üçlemesini oynuyorum sıkıntıdan bilmem kaçıncıya
Max payne serisi var saf aksiyon istiyorum diyorsan tadı bir başka zaten sonra Gears 1-4-5 var Pc için aradaki oyunlar Pc için gelmedi sonra Spec Ops The Line var daha vardı ama şuan aklıma gelenler bunlar bide yeni nesil bir Hitman oyunu taş gibi grafikler komple elden geçmiş animasyonlar hane tadı bir başka olur güzel sinematik sunumu sağlam hikayede olursa tadından yenmez.

Jer Aders

5.1.2021 09:45:29

+2
Gün geçmiyor ki bscde saçma bir yorum daha görmelim. Rockstar ile ioi rekabet mi ediyor ? 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.Hitman rockstarın hangi oyununa benziyor ? Yorum olsun diye yorum yapmayın.Grafiklerde ortalama üzeri iyi kesinlikle.Raytracing geliyor 3. oyun ile güzel olan grafikler daha da güzel olacak. Biride kaliteli sinematik aksiyon oyunu yapsınlar demiş :D İyide adamlar bunu zaten denedi ve başarısız oldu kane and lynch ile.Belki 007 ile tekrar deneyebilirler lakin ben onunda hitmanin izinden gideceğini düşünüyorum.

Venom59

5.1.2021 09:39:15

+1
Ya şöyle 3rd person saf aksiyon, açık dünya olmayan bir oyun neden yapmıyor kimse anlamıyorum. Pc de bu tarz oyun bulmakta güçlük çekiyorum. Lara Croft üçlemesini oynuyorum sıkıntıdan bilmem kaçıncıya

TheNewAtilla

5.1.2021 08:07:08

+1
Hitman yerine kaliteli sinematik aksiyon oyunu yapsalar daha fazla satarlar

Firoles

5.1.2021 07:03:11

+1
Grafikleri böyle olduğu sürece ne getirirse getirsinler. Rockstar farkı koydu gidiyor. Biraz örnek alabilirler bence.

BSC Misafiri

5.1.2021 01:17:01

0
ara versinler biraz,3 ile zaten hitman severler oyalanır bayağ,1 ve 2 yide içerecek büyük ihtimal ,oyna oyna dur :D sonra yine görürüz umarım 47 yi

BSC Misafiri

5.1.2021 01:16:55

+2
freedom fighters üvey çocukları heralde
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız