Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IEM Katowice PUBG Invitational'da Yer Alacak 7 Takım Belli Oldu!

 
      IEM Katowice PUBG Invitational, Avrupa ve Kuzey Amerika elemeleri tamamlandı. Toplam 16 takımın katılacağı turnuvada eleme yoluyla 7 takım belirlendi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Avrupa ve Kuzey Amerika elemelerine toplam 512 takım katıldı. Elemeler sonucunda Avrupa'dan Team Kinguin, Airstation Mike ve Avangar, Kuzey Amerika'dan Cloud9, Optic Gaming, Noble Esports ve Kaos Latin Gamers, IEM Katowice PUBG Invitational turnuvasına katılma hakkı kazandı. Turnuvaya davet yoluyla katılacak 9 takımın önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniliyor.
 
      IEM Katowice PUBG Invitational, 24-25 Şubat tarihleri arasında IEM EXPO, Polonya'da gerçekleşecek. Turnıvanın ödül havuzu 50.000 dolar.

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Spec Ops: The Line ve The Darkness II Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi Switch 2017'de 14.86 Milyon Adet Sattı, Super Mario Odyssey 9.07 Milyon Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız