Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IEM Katowice 2020 CS:GO Turnuvasında Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi!

 
       ESL ve Intel ortaklığında Polonya'da düzenlenen Intel Extreme Masters Katowice 2020, Counter Strike: Global Offensive turnuvasında yarı final karşılaşmaları belirlendi. Yarı finalde; fnatic - G2 Esports ve Natus Vincere - Astralis karşı karşıya gelecek!
 
     Grup etabı birincileri G2 ve Astralis doğrudan yarı finale yükseldi. Çeyrek final ise fnatic - 100 Thieves ve Natus Vincere - Liquid arasında oynandı. Fnatic, rakibi 100 Thieves'i 2-0 (Mirage: 19-16, Inferno: 19-16) yenerek yarı finalde G2 Esports'un rakibi oldu. Çeyrek finalin ikinci karşılaşmasında Natus Vincere, Liquid'i 2-0 (Dust2: 16-11, Mirage: 16-13) mağlup etmeyi başardı ve böylelikle Natus Vincere, yarı finalde Astralis'in yarı final rakibi oldu.
 
Bugün oynanacak yarı final karşılaşmaları Silezya hükümeti tarafından yapılan açıklamaya göre Corona virüsü salgını nedeniyle seyirsiz olarak gerçekleşecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Baldur's Gate 3'ün Yapımına Wushu Studios Yardımcı Oluyor Red Bull Flick 2020 Elemeleri Bugün Başlıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız