Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IEM Katowice 2019 Avrupa Minor Elemelerinde 3. Gün Tamamlandı

 
     Intel Extreme Masters Katowice 2019 Avrupa Minor elemeleri üçüncü gün karşılaşmaları tamamlandı. Turnuvanın üçüncü gününde iki önemli karşılaşma gerçekleşti ve karşılaşmalar sonucunda yarı finale yükselen iki takım belirlendi. Günün ilk karşılaşması A grubunu birinci olarak tamamlayan Vitality ve B grubu ikinci North takımı arasında gerçekleşti. Nuke ve Dust2 haritasında oynanan karşılaşma sonucunda North rakibi Vitality takmını 2-0 (Nuke: 16-14, Dust2: 16-12) yenmeyi başardı. Böylelikle North yarı finale yükselen ilk takım oldu. Günün ikinci karşılaşması B grubu birincisi ENCE ile A grubu ikincisi Rus Valiance takımı arasında gerçekleşti. Üç maçlık seride Dust2, Mirage ve Train haritası seçildi ve oynandı. Karşılaşma sonucunda ENCE rakibi Valiance'yi 2-1 (Dust2: 9-16, Mirage: 16-11, Train: 16-9) yendi ve yarı finale yükselen ikinci takım oldu.
 
Son Durum 
     IEM Katowice 2019 Avrupa Minor elemeleri üçüncü gününün ardından yarı finale yükselen; North ve ENCE, Major turnuvanın ana elemelerine katılma hakkını garantiledi fakat ödül havuzu için mücadele edecek. Vitality ve Valiance ise alt turda üçüncülük mücadelesi verecek. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Days Gone Ön Siparişe Açıldı VFŞL 2019 Kış Mevsimi Espor Sahnesi'nde Başladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız