Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IEM Katowice 2019 Avrupa Minor Elemelerinde 1. Gün Tamamlandı

 
     Intel Extreme Masters Katowice 2019 Avrupa Minor elemeleri birinci gün karşılaşmaları tamamlandı. Toplam sekiz takımın katıldığı elemelerin ilk gününde altı maç oynandı. İlk olarak; A ve B grubu dahil dört açılış karşılaşması oynandı. Açılış karşılaşmalarının ardından günün son karşılaşmaları, A ve B grubu açılış karşılaşmalarını galibiyetle tamamlayan takımlar arasında oynandı ve IEM Katowice 2019 Avrupa Minor elemelerinin ilk günü tamamlandı.
 
Açılış Karşılaşmaları 
 
     Açılış karşılaşmaları tek maçlık seri formatında oynandı. İlk karşılaşma; Fransız Vitality takımı ve OpTic Gaming arasında Dust2 haritasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Vitality takımı 16-8, OpTic takımını yendi. İkinci karşılaşma; Alman mousesports takımı ile Rus Valiance takımı arasında Mirage haritasında oynandı. Karşılaşma sonucunda Valiance takımı, Alman ekibi karşısında 16-14 galibiyete ulaştı. Böylelikle A grubu açılış karşılaşmalarından galibiyet elde eden ilk takımlar Vitality ve Valiance oldu. B grubunun açılış karşılaşması temsilcimiz eski Space Soldiers takımı ile ENCE takımı arasında oynandı. Temsicimiz eski Space Soldiers, ENCE takımına 16-6 skorla, Train haritasında mağlup oldu. B grubu ikinci karşılaşması North ve Bulgar takım Windigo arasında Overpass haritasında oynandı. Bulgar takım, North'u 16-6 yenmeyi başardı. Böylelikle B grubu açılış karşılaşmalarından galibiyet elde eden takımlar ENCE ve Windigo oldu.
 
 
 
A ve B Grubu Kazananları Karşılaşmaları 
 
     A ve B grubu açılış karşılaşmalarını kazanan takımlar 3 maçlık seri formatında karşı karşıya geldi. İlk olarak B grubu karşılaşmalarını galibiyetle tamamlayan ENCE ve Windigo karşılaşması Mirage ve Inferno haritalarında oynandı. Karşılaşma sonucunda; ENCE, Windigo'yu 2-0 (Mirage: 16-12, Inferno: 16-3) yendi ve elde ettiği 6 puan ile B grubunda birinci sıraya yerleşti. A grubu karşılaşması ise Vitality ve Valiance arasında Mirage, Inferno ve Dust2 haritalarında oynandı. İki takımında mücadeleyi elden bırakmadığı günün son karşılaşmasında 2-1 (Mirage: 19-15, Inferno: 11-16, Dust2: 16-4) galibiyet elde eden takım Vitality oldu. Vitality, A grubunda birinci durumda.   
  
     IEM ve ESL ortaklığı ile Katowice'de düzenlenen Avrupa Minor elemeleri CS:GO takımları için Şubat ayında düzenlenecek Major turnuvaya katılım bileti niteliğinde. IEM Katowice Avrupa Minor elemelerini tamamlayan birinci ve ikinci takım, IEM Katowice 2019 Major ana eleme etabına yükselecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Salt and Sanctuary Xbox One'a Geliyor Westworld Mobil Oyunu Kapatılıyor

Mütercim Bey

17.1.2019 04:27:15

0
ex-SS'de daha 1-2 hafta önce takıma dahil olan ve onun öncesinde 3 aydan fazladır herhangi bir takımda bile oynamayan Yaman'ın takımın en iyisi olması şaka gibi. Diğer 4 arkadaş, başarıya pek aç değil belli ki. O kadar kötü oynadılar ki fpl'de bile öyle oynamaz insanlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız