Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IEM Beijing 2019'da Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi!

 
     ESL & Intel ortaklığı ile Çin'de düzenlenen Intel Extreme Masters Beijing 2019 Counter Strike: Global Offensive turnuvasında yarı final karşılaşmaları belirlendi. Grup karşılaşmalarının ardından A grubunda Astralis, B grubunda ise Vitality oynadıkları karşılaşmaları yenilgisiz tamamlayarak gruplarında birinci oldular ve doğrudan yarı finale yükseldiler.
 
     Grup ikincileri yükselme karşılaşmalarında belirlendi. A grubunda 100 Thieves ile ENCE, B grubunda FaZe ile Evil Geniuses karşı karşıya geldi. 3 maçlık seri formatında oynanan karşılaşmalarının sonucunda; 100 Thieves rakibi ENCE'i 2-0 (Inferno: 16-9, Nuke: 16-7) mağlup ederek A grubunu ikinci tamamladı ve yarı finale yükseldi. FaZe ile Evil Geniuses arasında oynanan günün son karşılaşmasında FaZe, Evil Geniuses'ı Dust2 haritasında uzatmalarda 16-19 seride ise 2-1 mağlup ederek, B grubunu ikinci tamamladı ve yarı finale yükseldi.  
 
Yarı Final
 
09:00 - Vitaliy vs. 100 Thieves
12:30 - Astralis vs. FaZe 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Where The Water Tastes Like Wine Konsollar İçin Duyuruldu Mass Effect Üçlemesinin Yaratıcısı, Yeni Oyun İçin Çok Fazla Fikirleri Olduğunu Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız