Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hyrule Warriors: Age of Calamity için Expansion Pass Duyuruldu

 
Omega Force, Hyrule Warriors: Age of Calamity için Expansion Pass duyurdu.
 
Expansion Pass fiyatı $19.99 ve iki indirilebilir içerik paketini içerecek. Ön sipariş bonusu Link için iki yeni kostüm.
 
İlk indirilebilir içerik paketi Haziran ayında çıkacak ve genişletilmiş karakter kadrosu, yeni silah tipleri, Royal Ancient Lab'te yeni görevler ve yeni zorlu düşmanlar ekleyecek.
 
İkinci indirilebilir içerik paketi ise Kasım ayında gelecek ve yeni karakter süsleri, yeni yerler, genişletilmiş karakter kadrosu ve mevcut karakterler için yeni savaş yetenekleri ekleyecek.
 
Hyrule Warriors: Age of Calamity, oyuncuları The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın bir asır öncesine, Great Calamity olaylarına geri götürüyor. Musou tarzı hack-and-slash aksiyon oyunu oyuncuların Link, Zelda ve dört şampiyon Daruk, Mipha, Revali ve Urbosa karakterlerinin kontrolünü üstlenmesine olanak tanıyor.

Expansion Pass duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hyrule Warriors: Age of Calamity Zelda legend of zelda link switch oyun ne zaman çıkış tarihi
Bravely Default II ve Monster Hunter Rise'dan Yeni Fragman Yayınlandı Super Smash Bros. Ultimate'ın Yeni DLC Karakteri Xenoblade Chronicles 2'den Pyra / Mythra

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hyrule Warriors: Age of Calamity
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız