Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hydrophobia'da Düşmanları Öldürmenin 20 Yolu


  
     Dark Digital Energy tarafından geliştirilen ve özellikle su fizikleri ile dikkat çeken Hydrophobia için yeni bir video yayınlandı. Oyunun bu videosunda düşmanlarımız Malthusian'ları öldürmenin 20 yolu tanıtılıyor.
 
     Düşmanlarımızı öldürme yolları arasında su, elektrik, alev ve nesneleri kullanmak da bulunuyor. Çevredeki NPC'lerden yardım almak, patlayıcı variller kullanmak ve silahlarımızı konuşturmak gibi başka yöntemler de düşmanları öldürmenin yolları arasında tanıtılmış.
 
     Kate Wilson adlı karakteri yöneteceğimiz oyunda Queen of the World'e düzenlenecek terörist saldırıyı durdurmaya çalışacağız. Malthusian'ları öldürmenin 20 yolunun tanıtıldığı videoya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak hydrophobia xbox 360 shooter aksiyon macera Xbox Live PSN PC
Demon's Souls'un Ardılından Beklentilerimiz Neler? Halo: Reach'i HDD'ye Yüklemek Daha Avantajlı

Project Scorpio

19.9.2010 15:36:48

0
Bu oyunu kaç yıldır bekliyorum. Yalnız şöyle bi durum var; Hydrophobia XBL da episode lar halinde satılacak ve her episode 1200 MP den satışa çıkacak ilk episode 29 Eylül de çıkıyor. Bu yılın sonlarına doğru oyundaki tüm bölümlerin bulunduğu kutulu versiyon çıkacak, bence her episode'a o kadar para vereceğime kutulu versiyonu beklerim daha iyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hydrophobia
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız