Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hunt: Showdown için Bu Kış Kapalı Alfa Düzenlenecek

 
   Crysis serisinin geliştiricisi Crytek, ağır PvE elementlerine sahip rekabetçi birinci şahıs PvP canavar avcısı oyunu Hunt: Showdown için birden fazla kapalı alfa testi düzenleneceğini duyurdu.
 
   Prodüktör Fatih Özbayram,

   "Kapalı alfa oyunculardan geri bildirim almak için ilk şansımız olacak ve oyunla nasıl etkileşime gireceklerini görecek olmaktan dolayı gerçekten çok heyecanlıyız. Sınırlı sayıdaki oyuncularla yapılan ilk testlerden sonra her aşamada daha fazla test kullanıcısı davet etmeyi planlıyoruz. Bu, topluluğumuzla yakın bir ilişki kurmanın ve geri bildirimlerinizi geliştirme sürecine entegre etmenin ilk adımı, erken erişim sırasında buna devam etmeyi—ve yoğunlaştırmayı—planlıyoruz."
 
   Hunt: Showdown kapalı alfa testine buradan kayıt olup şansınızı deneyebilirsiniz.

   Hunt: Showdown PC için geliştiriliyor ve erken erişime gelmesi planlanıyor. Detaylara buradaki haberden ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Crytek Hunt: Showdown
CD Projekt Red The Witcher Serisinin Geleceği Hakkında Konuştu PlayerUnknown’s Battlegrounds Geliştiricisi Yeni Oyununu Duyurdu: Ascent: Infinite Realm

radef

24.2.2018 01:23:09

0
ve geldiii:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunt: Showdown
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız