Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hunt: Showdown 20 Ağustos'ta Xbox One ve PC için Bu Sonbaharda PS4 için Çıkacak

 
Crytek, Hunt: Showdown tam sürümünün 20 Ağustos'ta $39.99 / €39.99 fiyattan Xbox One ve PC için; bu sonbaharda PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun dünya genelindeki kutulu sürüm dağıtımcılığını Koch Media üstlenecek.  
 
Rekabetçi birinci şahıs PvP ödül avcılığı oyunu Şubat 2018'de Steam'de erken erişime açıldı ve Mayıs 2019'da Xbox Oyun Önizleme programı aracılığıyla Xbox One için çıktı. Crytek tarafından belirtilene göre, erken erişim aşaması geliştirme ekibinin oyuncu geri bildirimlerini dinlemesini ve bunları oyunun geliştirme yol haritasına entegre etmesini sağladı. Şubat 2018'den bu yana yaklaşık 20 güncelleme ve yama yayınlandı.

Ayrıca oyunu erken erişimde satın alan herkes özel efsanevi silah kaplaması verilecek.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.
 
Not: Yorum sekmesinde bir sorun var ve forumdan yorum atılamıyor ve siteden de BSC misafiri olarak gönderilmiyor. Yakın zamanda düzelmesini umuyoruz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Crytek Hunt: Showdown
EA Access 24 Temmuz'da PlayStation 4'e Geliyor Co-op Korku Oyunu The Blackout Club 30 Temmuz'da PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hunt: Showdown
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız