Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble AGDQ 2015 Bundle'da Yeni Fırsatlar


       Birden fazla oyunu oldukça uygun fiyatlara oyunculara sunan, aynı zamanda oyuncuların yardım kuruluşlarına bağış yapmasını sağlayan Humble Bundle'da yeni bir kampanya başladı. Bu seferki Humble Bundle oyuncuların Awesome Games Done Quick etkinliğiyle ilgili. Bu etkinlikte bir hafta boyunca dünyanın en iyi oyuncuları istedikleri oyunları en kısa zamanda bitirmeye çalışıyorlar (speedrun). 
 
       Humble AGDQ 2015 Bundle fırsatında 6 dolar altında bir ödeme yaparsanız; Duke Nukem 3D: Megaton Edition, Shadow Warrior Classic Redux, Oddworld: Abe's Oddysee ve Volgarr the Viking'e sahip olabilirsiniz. Eğer 6 dolar üzeri bir ödeme yaparsanız bu oyunların arasına Twitch Turbo 30-Day Subscription, Shantae: Risky's Revenge - Director's Cut, SpeedRunners (Early Access), SpeedRunners - YouTuber Packs 1 & 2 katılıyor.
 
      Eğer 10 dolar üstünde bir para bağışlarsanız da Escape Goat 2 ve Xsplit Premium 3 aylık üyeliğine sahip olabilirsiniz. Son olarak 30 dolar üstü bir ödeme yaparsanız içinde t-shirt ve rozetler bulunan Humble AGDQ '15 Merch adlı paket sizin olabilir. Bahsettiğimiz kampanyanın sitesine buradan, Awesome Games Done Quick etkinliğini ise buradan canlı olarak takip edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
volgarr the viking bağımsız side scrolling aksiyon viking iskandinav
Acer, Dünyanın İlk 1440p, IPS ve G-Sync Destekli Monitörünü Duyurdu "Star Citizen, Oyuncu Topluluğu İlgisini Koruduğu Sürece, Bir Yaşam Tarzı Olacak"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Volgarr the Viking
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız