Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humanity, 16 Mayıs'ta geliyor: İlk gün PlayStation Plus Oyun Kataloğunda!

 
 
Yayıncı Enhance ve geliştirici tha ltd, HUMANITY'nin 16 Mayıs'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun aynı zamanda PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsollarında PlayStation Plus Extra ve Premium üyeleri için PlayStation Plus Oyun Kataloğu'nun bir parçası olarak da sunulacak.
 
Farklı bir tarza sahip platform bulmaca oyunu
 
 
 
Bulmaca ve platform oluşturma unsurlarını bir araya getiren Humanity bizlere farklı bir yapıyı aktarmayı hedefliyor. Oyunun hikaye modunda büyük bir kalabalığa komuta etmekle görevlendiriliyoruz. Shiba Inu olarak oynayabileceğimiz oyunda sürekli olarak yürüyen bu kalabalığı yönlendirmeye çalışıyor ve doğru yere götürmeye uğraşıyoruz.
 
Kalabalıklara hükmetmeye çalıştığımız ve bu esnada da ilginç görsellerle karşılaştığımız oyunda farklı ve ilgi çekici bölümler de bizleri bekliyor. Oyun içerisinde her kısımda yapmamız gerekenler değişkenlik gösteriyor ve biz de bu kalabalıkla beraber o görevi yapmaya çalışıyoruz. 
 
Humanity çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
THQ Nordic bu yılki canlı yayın etkinliğinin tarihini verdi Focus Entertainment, simülasyon oyunlarının geliştiricisi Dovetail Games'i satın aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Settlers

21.4.2023 12:58:51

0
Lemmings gibi bir şeye benziyor.

Erellach

21.4.2023 12:25:52

0
Tabikide bu oyunu seven insanlarda vardir onlar icin cok guzel ilk gunden ps plusta olmasi. ama benim acimdan zibilyon kadar oyun oynamis birisi olarak gercekten hic begenmedigim oyunlar olmustu taki bu oyunun videosunu izleyene kadar buna soyleyecek bir sey bulamadim kisa a ozetlersem ps plus kalitesini yansitan bir oyun. ( Murat soner guzel yorumlar ).
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız