Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Human Head Studios Kapandı, Ekip Bethesda Çatısı Altında Tekrar Toplandı

 
Human Head Studios'un yeni oyunu Rune II'nin dün Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmasının ardından stüdyo bugün kapandığını duyurdu.
 
Bununla birlikte Bethesda Softworks yeni stüdyosunu Madison, Wisconsin'de açtıklarını duyurdu ve stüdyo Human Head Studios geliştiricilerinden oluşacak. Roundhouse Studios adlı stüdyoya Human Head Studios'un kurucu ortağı Chris Rhinehart liderlik edecek ve henüz duyurulmamış projeler üzerinde çalışacaklar.
 
Chris Rhinehart basın bülteninde "Ne yazık ki Human Head Studios'un kapılarını kapatmak zorunda kaldık. Bir araya getirmiş olduğumuz ekibin tutkusu ve yaratıcılığı nedeni ile bu bizim için yıkıcı bir andı." dedi.
 
"Yardım için Bethesda'daki arkadaşlarımıza ulaştık ve ekibimizdeki yaratıcılığı ve tutkuyu onlar da gördü. Roundhouse Studios'un kurulmasıyla birlikte Bethesda, Human Head Studios'taki her bir çalışana iş teklifinde bulundu. Ekibimizin bir arada kalacağı, sevdiğimiz işi devam ettireceğimiz ve bildiğimiz ve takdir ettiğimiz bir şirketin parçası olacağımız için çok heyecanlıyız."
 
Ekim 1997'de kurulan Human Head Studios Rüne ve Rune II dışında 2006'da çıkan Prey oyunu ile tanınıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Insomniac Games'in VR Oyunu Stormland Yarın Çıkıyor Streets of Rage 4'ten Kamera Arkası Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız