Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Human Element Artık Ücretsiz Bir Oyun Değil


       Geçtiğimiz aylarda dağıtımcılığını Nexon tarafından üstlenen hayatta kalma oyunu Human Element için önemli bir duyuru gerçekleştirildi. Yapımcı ekip Robotoki, ilk olarak free-to-play yani oynaması ücretsiz oyun olarak lanse edilen Human Element'in ücretsiz bir oyun olmayacağını açıkladı.
 
     Robotoki'nin kurucusu Robert Bowling,  ücretli oyunların dağıtımcılığını yapan bir firmayla ücretsiz bir oyun üzerinde çalışmanın doğru olmadığını, bu yüzden Human Element'in ücretsiz bir oyun olmaktan çıktığını söyledi. Human Element 2015'in Kasım ayında yani tam bir yıl sonra oyuncuların karşısına çıkacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247.com Human Element Next Gen PC Tablet Robert Bowling
Little Big Planet 3 için Yeni Bir Geliştirici Günlüğü Yayınlandı Halo: Master Chief Collection için Yeni Bir Güncelleme Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.11.2014 23:26:57

0
HAHA Lafa bak, "ücretli oyunların dağıtımcılığını yapan bir firmayla ücretsiz bir oyun üzerinde çalışmanın doğru olmadığını, bu yüzden Human Element'in ücretsiz bir oyun olmaktan çıktı" kardeşim sizde ücretsiz oyunların dağıtımcılığını yapan biriyle anlaşın, oyunu paralı yapacağınıza

Guest-0D5961688

16.11.2014 11:05:30

+1
Keşke Sony'nin H1Z1'i de ücretli olsaydı. Ücretsiz olunca çoluk çocuk dolacak küfürler havada uçuşacak oyunun tadı kalmayacak. Pahalı olmasına gerek yok 10 20 dolar olsa yine bu veletlerden kurtulurduk.

KaptanKenway

16.11.2014 09:42:58

+1
Baktılar ki bu oyuncular para etmeyen oyunlara bile para veriyorlar bundan bizde yararlanalım demişlerdir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Human Element
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız