Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

House Flipper 19 Nisan'da Türkçe Dil Desteği ile Birlikte Çıkacak

 
   Türk oyun yerelleştirme firması AiBell Game Localization, geliştiriciliğini Empyrean Games ve Red Dot Games'in üstlendiği yayıncılığını ise Playway S.A ve Frozen District'in yaptığı ev simsarlığı simülasyonu oyunu House Flipper'ın resmi Türkçe dil desteğine sahip olacağını duyurdu.

   House Flipper 19 Nisan'da Steam üzerinden çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Ek olarak, geçtiğimiz ay duyurulduğu üzere AiBell Game Localization ile Playway S.A partnerlik anlaşması imzaladı. Bu anlaşma sonucu Playway S.A'nın yayıncılığını yapacağı hemen hemen bütün oyunlar resmi Türkçe dil desteğine sahip olacak. Haberin detaylarına buradan göz atabilirsiniz. 
 
Uygun fiyatlarla Steam cüzdan kodları almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
House Flipper PlayWay Empyrean PS4 Xbox One PC
LawBreakers Geliştiricisi Yeni Oyununu Duyurdu: Radical Heights Insomniac Spider-Man'de Türkçe Dil Desteğinin Olmayacağını Söylüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alperen717181

10.4.2018 13:23:02

+1
Koskoca ubisoft, ea, bathesda, Square Enix gibi firmalar Türkçe altyazı desteği sağlamıyor ama indie yapımcılar çatır çatır Türkçe altyazı desteği veriyor. Hadi EA fifa da filan ana akım oyunlarına vermeyi başladı ama ubisoft hâlâ ana akım oyunlarına vermiyor. Ülkede deli gibi assassin's creed, far cry, r6 satılıyor ama Türkçe desteği yok. Ben bunda art niyet ararım. Ubisoft oyunlarını almıyorum Türkçe desteği verene kadar da almayacağım.

Tfn123

10.4.2018 00:34:56

0
Doğru, karıştırdım. :)

Relinquished06

10.4.2018 00:29:56

0
Yalnız hocam alttaki yorumda Infamous ve Ratchet and Clank demişsiniz. Infamous'ın yapımcısı Insomniac değil Sucker Punch.

Tfn123

10.4.2018 00:07:38

0
Gazali hocam Twitter'da Spiderman'in yapımcısını ''Spiderman Türkçe gelecek mi diye sordum'' ve ''Gelmeyecek'' diye bir yanıt geldi. Bunu haberleştirebilirsiniz :)
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
House Flipper
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız