Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon: Zero Dawn'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

 
   Sony Interactive Entertainment ve Guerrilla Games, PlayStation 4'e özel olarak çıkış yapacak Aksiyon / Rol Yapma Oyunu Horizon: Zero Dawn'ın çıkış videosunu paylaştı. 
 

"Doğanın unutulmuş bir medeniyetin harabelerini ele geçirdiği yemyeşil bir post apokaliptik bir dünyada insanlığın direnişi ilkel avcı kabilelerinde devam etmektedir. Yeni yabani hayatta egemenliği, bilinmeyen bir kökene sahip korkusuz mekanik canavarlar olan Makineler tarafından gasp edilmiştir." 

 
   Horizon: Zero Dawn 28 Şubat 2017 tarihinde Kuzey Amerika, 1 Mart 2017 tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak.  
 
   Oyunun dijital fiyatı 189 TL, tavsiye edilen kutulu fiyatı ise 269 TL. 
 
   Paylaşılan çıkış videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Horizon: Zero Dawn Horizon Guerrilla Games Sony PS4
Assassin’s Creed Rogue ve Birkaç Oyun Daha Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi Mass Effect: Andromeda PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zarbo257

27.2.2017 19:50:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri kutulu almayın, fazladan 80tl vermektense 1 hafta oyunun inmesini beklemek daha iyidir
PSN'den ön sipariş verince çıkış tarihinden 2 gün önce ön yüklemeye açılıyor oyun 2 gün bence gayet yeterli 45 GB'lık bir oyun için :)

Zarbo257

27.2.2017 19:49:09

0
quote:

Orjinalden alıntı: moonquad arkadaşlar uncharted 4 ve infamous oyunlarının türkçe gelmesinin sebebi eski yapımların iyi satış yapmamasından kaynaklı adamlar baktılar Türkiye de satışlar oldukça iyi yeni gelecek oyunlarda türkçe yapılmasına karar verilmiş olabilir ama killzone shadow fall türkçe dublaj geldi ama satışları oldukça düşük kaldığını gördüler ve adamlar masraftan kaçtılar normalde türkçe oyun yapan yapımcı şimdi yapmak istemedi bu da şunu gösteriyor eski yaptıkları oyunların satışları istedikleri gibi olmadı ya da bir uncharted 4 veya infamous kadar satılmadığını gördükleri için türkçe çıkarmak istemediler bir de böyle düşünün mesela last of us altyazılı çıkarıldı ama yeni gelecek part 2 dublajlı olacağı kesin gibi geliyor.Bunlar benim düşüncelerim.
Yok hocam bence ekonominin bozulmasından dolayı tavan yapan fiyatlar ve ülke insanının alım gücünün iyiden iyiye düşmesi,bir kısmın zenginleşip diğer kısmın para içinde yüzmesi ve orta direk denen kitlenin yok olmasından ötürü satış yapılamıyor artık Türkiye'de herkesin kartları patlamış durumda herkes borçlu.Daha bu yıl kaç tane yabancı firma Türkiye'yi terk etme kararı aldı dükkanlarını kapatıp çünkü ekonomi cidden çok kötü kriz almış başını gitmiş.Sony'nin Türkiye'den topyekün ayrılmaması bile mucize.

Zarbo257

27.2.2017 19:46:33

0
''Oyunun dijital fiyatı 189 TL, tavsiye edilen kutulu fiyatı ise 269 TL'' şu söz benim neden sadece PSN'den oyun aldığımı açıklıyor.Yaklaşık 1 yıldır spot fiyatları bile patladı şaka gibi.Çok değil şundan 4 yıl önce The Last Of Us ilk çıktığında D&R'dan 129 TL'ye almıştım pahalı diyerek şaka gibi :) Olsun ama ehonomi çoh eyi.Yol yaptılar.

moonquad

27.2.2017 07:28:43

0
arkadaşlar uncharted 4 ve infamous oyunlarının türkçe gelmesinin sebebi eski yapımların iyi satış yapmamasından kaynaklı adamlar baktılar Türkiye de satışlar oldukça iyi yeni gelecek oyunlarda türkçe yapılmasına karar verilmiş olabilir ama killzone shadow fall türkçe dublaj geldi ama satışları oldukça düşük kaldığını gördüler ve adamlar masraftan kaçtılar normalde türkçe oyun yapan yapımcı şimdi yapmak istemedi bu da şunu gösteriyor eski yaptıkları oyunların satışları istedikleri gibi olmadı ya da bir uncharted 4 veya infamous kadar satılmadığını gördükleri için türkçe çıkarmak istemediler bir de böyle düşünün mesela last of us altyazılı çıkarıldı ama yeni gelecek part 2 dublajlı olacağı kesin gibi geliyor.Bunlar benim düşüncelerim.

fuatfui

26.2.2017 22:31:39

0
Almayacağım ve almayada hiç düşünmüyorum. İndirim döneminde 60 liranın altına düşerse belki. Oyun türkçe çıkamayacak dendiği gün biz gibi soğudum oyundan. :-\

Metal-Gear

26.2.2017 18:57:55

0
Mantıklısını söyleyin öyleyse.

Lord Melkor

25.2.2017 19:35:23

0
Yorum aşırı saçma. Birde artılayan olmuş.

dinazorkulagi

25.2.2017 15:44:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Dostum kur yükseldiğinden beri doğru düzgün oyun alamıyorum eminim benim gibi çok insan vardır bu çok etkiliyor zaten bu çeviri işini yaptıklarında belli bir satış sözüyle yaptırıyorlar ama o sözü günümüzde veremediler üstelik bunun çok daha yoğun içerikli olmasıda etkiliyor , son dönemde satışların çok ciddi anlamda düştüğü bir gerçek kızamıyorumda çünkü zaten bize en fazla değeri veren firma
Seni anlıyorum. Ben istediğim oyunu çıktığı gün alabilecek güöçteyim ama bir zevkin bu kadar pahalı olması zoruma gidiyor ve bende çok ucuzladıktan sonra alıyorum. Enayi miyim diyorum kendi kendime aral gibi bir firmaya bu kadar para vermek hiç hoş değil. Bi de şu konuda sana katılmıyorum hani dedin ya belli bir satış limitine göre dil seçenekleri ekleniyor diye. O zaman bu durumu çürüten infamous ve uncharted oyununu düşünelim. Çünkü bu oyunlar doğrudan dublajlı geliyor. Bence bu durumun nedeni türkiye psn. Onların işgüzatlığını çekiyoruz. Ve şuanki kur ile uluslar arası ticaret kuru çok farklı. Bizi resmen kandırıyorlar. Hesab sormuyorlar denetlemiyorlar denetleseler daha ne ler çıkar

rambocuk

25.2.2017 15:12:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: dinazorkulagi

Bu da oyunu anlamamamız için yeterli bir neden :( bu yüzden bakalım dil gelirse alırız
Dostum kur yükseldiğinden beri doğru düzgün oyun alamıyorum eminim benim gibi çok insan vardır bu çok etkiliyor zaten bu çeviri işini yaptıklarında belli bir satış sözüyle yaptırıyorlar ama o sözü günümüzde veremediler üstelik bunun çok daha yoğun içerikli olmasıda etkiliyor , son dönemde satışların çok ciddi anlamda düştüğü bir gerçek kızamıyorumda çünkü zaten bize en fazla değeri veren firma

dinazorkulagi

25.2.2017 14:30:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk oyundaki diyalog ve diğer çevrilmesi gerkenler diğer oyunlardan en az 2 3 kat fazlaymış o yüzden sadece türkçe değil bir çok dile çevrilmemiş
Bu da oyunu anlamamamız için yeterli bir neden :( bu yüzden bakalım dil gelirse alırız

rambocuk

25.2.2017 13:52:10

0
oyundaki diyalog ve diğer çevrilmesi gerkenler diğer oyunlardan en az 2 3 kat fazlaymış o yüzden sadece türkçe değil bir çok dile çevrilmemiş

KerkenezKes

25.2.2017 13:50:43

0
quote:

Orjinalden alıntı: Curtius Sırf şu oyunu 4k oynamak için bi PS Pro bide 4k TV alıcam ama oyun çok pahalı indirime girsin öyle alim.
4k da oyun sarmıyor göz yoruyor tavsiye etmem

rambocuk

25.2.2017 13:50:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Eğer ps4 ünüz yoksa, size konsol aldırtacak bir oyun değil. Ama ps4 ünüz varsa, ucuza bulursanız alın. Fena bir oyun değil ama hem verilen puanlar hemde oyun basınındaki kritikler çok ama çok abartılı.
Kaç saat oynadınız oyun

BSC Misafiri

25.2.2017 08:00:34

+1
quote]Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Eğer ps4 ünüz yoksa, size konsol aldırtacak bir oyun değil. Ama ps4 ünüz varsa, ucuza bulursanız alın. Fena bir oyun değil ama hem verilen puanlar hemde oyun basınındaki kritikler çok ama çok abartılı. PS4 müthiş oyunları ile tarihin en hızlı satan konsolu bu bir gerçek. Benim PS4 Pro'm var oyun elime erken geçti. Tartışmasız True Next Gen bir oyun. Yüksek puan verenler bitiriyor en kaliteli TVlerde oynuyorlar. Siz oynamadan sızlanıyorsunuz fark bu. Horizon abarttığınız eski oyunların çoğunu tarihe gömmüştür o yüzden övgü alması normaldir. Oyuncular farklı yeni oyunlar istiyorlar.

BSC Misafiri

25.2.2017 05:39:48

0
Eğer ps4 ünüz yoksa, size konsol aldırtacak bir oyun değil. Ama ps4 ünüz varsa, ucuza bulursanız alın. Fena bir oyun değil ama hem verilen puanlar hemde oyun basınındaki kritikler çok ama çok abartılı.

Kasatka

24.2.2017 22:34:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear Oyunu almayın aynen, bu sayede Türkiye'de satış rakamları olduğundan daha da aza düşsün ki Türkçe çıkarılacak olan oyunlarda nasıl olsa alan yok diye yerelleşmesin. Hatta sizinkiler oyun almıyor gardaş diyip Sony TR ofisi kapatılsın. :D Microsoft TR zaten yatıyor anasını satim gram ilerleme yok, bi Sony vardı Türkiye'yi adamdan sayan onu da siz boykot edin kaçırın herifleri. Üç kuruşluk boş boykotlar ve sefil sefil imzalar yerine oyun satışlarını nasıl artırırız, fiyatların düşmesini nasıl sağlarız diye konular açıp bu sorunları çözen birliktelik oluştursanız birilerinin dikkatini çekerdiniz şimdiye.
Hemsom senin mantigindan gidersek ve insanlar senin dedigini yaptiginda adamlar da "" turkce altyazi- dublaj yapinca da satiliyor yapmayinca da , e o zaman neden bosa yerellestirme yapalim ki "" demiyceklerini nerden bilicez ki ikince kere ki turk akli da aynen dedigim sekilde calisir. Eger iki durumdada ayni sonuc aliniyorsa fazla cabaya be gerek var kafa yapisi.

rambocuk

24.2.2017 21:02:40

0
The Legend <3

Metal-Gear

24.2.2017 20:52:11

+9
Oyunu almayın aynen, bu sayede Türkiye'de satış rakamları olduğundan daha da aza düşsün ki Türkçe çıkarılacak olan oyunlarda nasıl olsa alan yok diye yerelleşmesin. Hatta sizinkiler oyun almıyor gardaş diyip Sony TR ofisi kapatılsın. :D Microsoft TR zaten yatıyor anasını satim gram ilerleme yok, bi Sony vardı Türkiye'yi adamdan sayan onu da siz boykot edin kaçırın herifleri. Üç kuruşluk boş boykotlar ve sefil sefil imzalar yerine oyun satışlarını nasıl artırırız, fiyatların düşmesini nasıl sağlarız diye konular açıp bu sorunları çözen birliktelik oluştursanız birilerinin dikkatini çekerdiniz şimdiye.

BSC Misafiri

24.2.2017 20:43:39

0
kutulu almayın, fazladan 80tl vermektense 1 hafta oyunun inmesini beklemek daha iyidir

Wayward Son

24.2.2017 20:32:04

+2
Fiyatlar konusunda bir lafım yok ama şu "Türkçe değil, almayın" diyenler neyin kafasında?

BSC Misafiri

24.2.2017 19:55:28

0
TR olmadığı için 1 yıl sonra alacağımdan fiyat olarak sıkıntı yok,O zamana kadar Wİtcher 3'le falan takılırım..Daha geçen 230 lira falandı oyunlar dahada arttırmışlar fiyatları..Ben 3 oyun alsam PS4 parası çıkıyor...

BSC Misafiri

24.2.2017 19:55:22

0
Almayın arkadaşlar! Böyle bir oyun Türkçe çıkmalıydı...

Curtius

24.2.2017 19:46:45

0
Sırf şu oyunu 4k oynamak için bi PS Pro bide 4k TV alıcam ama oyun çok pahalı indirime girsin öyle alim.

Dark Poison

24.2.2017 19:35:32

+2
Şu ülkedeki oyun fiyatları insanı hasta eder.Oyunları 1 yıl geriden takip ediyorum nasılsa,indirim geldikçe alıyorum ama bazı oyunları da ilk çıktığında almak istiyor insan.Bu durumda bir oyun için bu kadar para vermek zorunda olmak gerçekten üzücü.Elalemin kutulu oyun fiyatlarını biz dijitalde bulsak seviniyoruz.

Persona_Non_Grata

24.2.2017 19:27:17

+8
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bebelere BALON
Ağlama lan benide ağlatacan

dark dragon

24.2.2017 19:07:59

0
Takacak bir şey bulamayınca fiyata takmışlar, psn'den alırsın işte 189 bir de ortak buldun mu masraf ikiye bölünür.

BSC Misafiri

24.2.2017 19:05:03

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bebelere BALON
Çekemeyenlere de bir güzel ANTEN yakışır.

BSC Misafiri

24.2.2017 18:39:55

0
bu tavsiye edeni bulup onu tavsiye üstüne tavsiye manyağı yapmak lazım.ağa oğlu denen odundan falan alıyorlar tavsiyeyi.

BSC Misafiri

24.2.2017 18:39:52

0
Dijital iyi gayet verilir bir fiyat ama kutulu asiri pahali bu arada türkce olmadigi icin satmaz türkiyede pek

BSC Misafiri

24.2.2017 18:39:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: NightSharing 269 tl yi kim tavsiye etmiş ?
aral

BSC Misafiri

24.2.2017 18:39:45

0
Bebelere BALON

BSC Misafiri

24.2.2017 18:39:33

+1
Bioware patronu oyunu tebrik etmiş. Zaman değişimi fırtına 4k görüntüleri falan muhteşem. Decima motoru bir devri kapatıp yeni bir devir başlattı. En iyi yeni marka ve en iyi grafikli oyun

Persona_Non_Grata

24.2.2017 18:18:03

0
Grafiklerde üstüne yok, meta 88 , geçmiyor günler

Megathrone26

24.2.2017 18:16:19

0
yok yok şaka yapıyordum 500 tl ya gidiyor oyun fiyatları diye ama sony oyunları bile 250 tl üstüne çıkmış artık ne diyeyim geriden takip ediyorduk bundan sonra birkaç ay daha fazladan geriden takip ederiz sıkıntı yok

Gye_Baek

24.2.2017 18:15:43

0
269 tl az mı yahu hemde türkçe dil seçeneksiz. En mantıklısı 2 ortak dijital almak veya fiyatın düşmesini beklemek. 269 tl yr asla deymez. Kur bahaneside yok sonuçta geçtiğimiz aydan daha düşük kur.

Thejoker58906

24.2.2017 17:59:49

0
türkçe olmayan bir oyuna 269 tl istemeyi çok iyi biliyolar ama iş çalışmaya gelince yan gel yat

NightSharing

24.2.2017 17:53:18

0
269 tl yi kim tavsiye etmiş ?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Zero Dawn
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız