Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Zero Dawn PC Versiyonu için 1.01 Yaması Yayınlandı

 
Horizon Zero Dawn PC versiyonu bazı teknik sorunlarla beraber çıkışını gerçekleştirdi ve Guerrilla Games bu sorunları çözmek için ilk adımı attı.

Bugün yayınlanan 1.01 yaması sadece 1.5 MB boyutunda ve SteamUI'nin düzgün bir şekilde başlatılmadığı durumlarda ortaya çıkabilen çökme sorununu ve Concentration (ağır çekim) mekaniğinin düzgün bir şekilde çalışmaması gibi birkaç hatayı düzeltiyor.

Guerrilla Games bunun başlangıç için küçük bir yama olduğunu belirtti. Bir sonraki yama önümüzdeki hafta içinde yayınlanacak.

Şu an üzerinde çalıştıkları sorunlardan bazıları: çökmeler, anizotropik filtreleme, 4K ve HDR'nin çalışmaması gibi grafik seçenekleri sorunları ve spesifik GPU ile donanım kombinasyonlarında meydana gelen performans sorunları.

Bu haberin bağlantısı
URL
Horizon: Zero Dawn Horizon Guerrilla Games Sony PS4
Lazlow Jones, Rockstar'dan Ayrıldı Gamescom 2020 Açılış Gecesi Canlı Yayını 20'den Fazla Oyun İçerecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Metal-Gear

14.8.2020 19:44:35

0
Bu sıkıntılara bakınca söylenilen doğruymuş demek ki. Yani Sony oyunu paradan ziyade grafik show yapıp PC kitlesinden bir kısım insanı PS5'e çekmeyi hedefledi deniliyordu. Bu amaçla oyun çıkarınca kötü bir porttan öteye geçmiyor demek ki. Yine de net bir hüküm vermek zor, çünkü PC her zaman üvey evlat muamelesi görmüştür zaten. Rockstar bile yazılım faciası bir oyun olarak çıkardı RDR 2'yi.

BSC Misafiri

14.8.2020 19:39:19

0
Oyun Cidden felaket. Yağmur yağarken garip bir ses geliyor. Yağmur yağarken bir sis iniyor düşman başına. boss ile kapisirken kasıyor Allah kasıyor. Mouse kullanmıyorum kol kullanıyorum sanki dönmüyor mouse. Yazık cidden para verene. Grafik ayarı ile oynayın ne FPS degisyir ne grafik kalitesi.

Sarohan

14.8.2020 19:11:39

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Suç PC de değil, korkunç optimize edilmiş ve sunulmuş bir oyun. Pro da bildiğin (fps hariç) görsel şölen, çılgın atıyor :) PC de becerememişler işte özeti bu :)
Suç PC'de olamaz zaten. Oyun sorunlu ise tamamen yapımcının suçu.

BSC Misafiri

14.8.2020 18:06:38

0
Suç PC de değil, korkunç optimize edilmiş ve sunulmuş bir oyun. Pro da bildiğin (fps hariç) görsel şölen, çılgın atıyor :) PC de becerememişler işte özeti bu :)

Megathrone26

14.8.2020 17:53:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: Ayva Anti aliasingi de düzeltseler bari. Grafikler ps4 de gayet güzelken pc de rezil duruyor.
Antialising gerçekten bana da çok kötü göründü kardeşim. Standart PS4te dahi gözümü rahatsız edecek kırık hiç görmemişken PC de gerçekten kırıklar göz acıtıyor

Ayva

14.8.2020 17:03:58

0
Anti aliasingi de düzeltseler bari. Grafikler ps4 de gayet güzelken pc de rezil duruyor.

Frobe

14.8.2020 16:34:15

0
Ayarları kıssanız da arttırsanız da FPS değeri değişmiyor. Ara sahneler felaket takılıyor. Binekle yardırdığınızda donmalar oluyor ve çok sık crash veriyor oyun. RDR 2'yi yüksek kalitede, yağ gibi oynayabiliyorken bunun takılmaları sinir etti, sildim oyunu.

BSC Misafiri

14.8.2020 16:31:11

0
Patch geldi ama steam içerik sunucularına ulaşılamıyor hatası alıyorum tam olarak belli bir saatte mi yayımlanacak acaba yeni patch bu hata yüzünden oyuna da giremiyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Zero Dawn
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız