Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Zero Dawn Game of the Year Edition Listelendi

 
   Horizon Zero Dawn'ın Game of the Year (Yılın Oyunu) sürümü online perakendeci Play-Asia'da listelendi.

   Game of the Year (Yılın Oyunu) sürümünün çıkış tarihi Play-Asia'da 5 Aralık, fiyatı ise $49.99 olarak listelendi. İçerik hakkında detay verilmemiş ancak bu sürüm Sony Interactive Entertainment tarafından doğrulanırsa içinde ana oyun ile birlikte önümüzdeki ay çıkacak genişleme paketi The Frozen Wilds bulunacaktır.
 
   The Frozen Wilds 7 Kasım'da çıkışını gerçekleştirecek. Kuzeyde buzla kaplı bölgelerde geçecek olan genişleme paketi The Frozen Wilds Aloy'un macerasını devam ettirecek ve oyuna keşfedilecek yeni bir alan, yeni gizemler ve yeni ölümcül makineler ekleyecek.
 
   Horizon Zero Dawn PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstationlifestyle Horizon: Zero Dawn Horizon Guerrilla Games Sony PS4
Orijinal Star Wars Battlefront II Multiplayer Fonksiyonları Onarıldı Don't Knock Twice Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.10.2017 20:31:44

0
Witcher 3 GOTY de geldigi gibi Turkce gelir mi acaba? Surpriz!? :(

Kennnn

3.10.2017 16:48:39

0
Complete Edition gibi birseyler koysalarmis ya sunun adini ama o zaman bu kadar sasali durmazdi. :)))

OldGamers86

3.10.2017 16:05:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: 2K GOTY olmak için belli başlı yayın kuruluşlarının seçmiş olması gerekiyor en azından hakkıyla o adı taşımak için ama günümüzde puan ortalaması yüksek olan, beğenilmiş oyunlarda bu title ile çıkıyor. Horizon zaten birçok inceleme sitesi ve dergi tarafından yılın oyunu seçilebilir. Seçilmese bile Dead Island, Two Worlds, NFS Rivals gibi oyunlar bile yılın oyunu adı altında çıkmaya utanmıyora Horizon'un hiç çekinmesine gerek yok. Horizon çok güzel bir oyundu, konusu klişe gibi başlayıp bambaşka yerlere gidiyordu ve açık dünya oyunu olmasına rağmen her yeri aynı yan görev ile doldurmamışlardı. Bandit Camp ya da haritayı açmak için çıktığımız Tallneck'lerin sayısı oldukça azdı. Ubisoft falan olsa 50 tane koyarlardı. Bu arada GOTY ile ilgili komik bir video;
Kabul etmek lazım ki bu şey artık bir anlam ifade etmiyor. Nerdeyse ortalamanın biraz üzetinde her yapım alabiliyor. Bana complete edition izlenimi vermekten öteye gitmiyor.

BSC Misafiri

3.10.2017 15:50:36

+1
Neden pc ye gelmiyor böyle güzel oyunlar? Çok kazanırız diye mi korkuyolar acaba:S

2K

3.10.2017 15:43:08

0
GOTY olmak için belli başlı yayın kuruluşlarının seçmiş olması gerekiyor en azından hakkıyla o adı taşımak için ama günümüzde puan ortalaması yüksek olan, beğenilmiş oyunlarda bu title ile çıkıyor. Horizon zaten birçok inceleme sitesi ve dergi tarafından yılın oyunu seçilebilir. Seçilmese bile Dead Island, Two Worlds, NFS Rivals gibi oyunlar bile yılın oyunu adı altında çıkmaya utanmıyora Horizon'un hiç çekinmesine gerek yok. Horizon çok güzel bir oyundu, konusu klişe gibi başlayıp bambaşka yerlere gidiyordu ve açık dünya oyunu olmasına rağmen her yeri aynı yan görev ile doldurmamışlardı. Bandit Camp ya da haritayı açmak için çıktığımız Tallneck'lerin sayısı oldukça azdı. Ubisoft falan olsa 50 tane koyarlardı. Bu arada GOTY ile ilgili komik bir video;

Persona_Non_Grata

3.10.2017 14:21:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Kendi kendine yılın oyunu sürümü :D :D :D
Yılın oyunu adayı zaten , her türlü bu paket çıkacaktı, ne var bunda? Tutupta Recore ya da halowars gibi oyunlar bu paketi çıkarırsa şaşır buna değil.

BekirTemel

3.10.2017 12:57:04

0
güzel ggüzel

BSC Misafiri

3.10.2017 12:49:40

+2
quote:

Orjinalden alıntı: cemoli78
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Kendi kendine yılın oyunu sürümü :D :D :D
Önce yılın oyunu ne anlama geliyor bilseydin bu gereksiz yorumu yapmazdın. Sen zahmet etme istersen ben yazayım. İçerisinde ana oyun ve o yılın en iyi ek paketleri (DLC) bulunur.
Günaydın, günaydın bilmiyorduk sağol. Amaç aynı oyunu ve ek paketi kutulu bir arad ayağına bir daha satmak. Üstüne bu olaylardan haberi olmayanlara yılın oyunu adıyla yedirme süreci yani bir cukkalama yöntemi. :D :D :D

cemoli78

3.10.2017 12:37:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Kendi kendine yılın oyunu sürümü :D :D :D
Önce yılın oyunu ne anlama geliyor bilseydin bu gereksiz yorumu yapmazdın. Sen zahmet etme istersen ben yazayım. İçerisinde ana oyun ve o yılın en iyi ek paketleri (DLC) bulunur.

St Batuhan

3.10.2017 12:30:58

0
Resmi değil farkındayım ama böyle bir paket bu kadar erken gelirse üzer :( Ek paket çıktıktan 1 ay sonra bu fiyata paket çıkarıyorsun :/ Oyun zaten 46-49 dolara satılıyor, ek paketli hali de yine aynı fiyatta olacak ama çok kısa zaman sonra olması şaşırtıyor :/

BSC Misafiri

3.10.2017 12:30:21

+2
Kendi kendine yılın oyunu sürümü :D :D :D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Zero Dawn
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız