Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Horizon Forbidden West'in 2021'in İkinci Yarısında Çıkması Bekleniyor

 
Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 için "Keşfedilecek Yeni Dünyalar - Oyunun Limiti Yok" başlıklı, birinci parti oyunlardan görüntüler içeren yeni bir reklam videosu yayınladı.
 
Videonun başında oyunların planlanan çıkış tarihleri dikkat çekiyor. Marvel's Spider-Man Miles Morales ve Demon's Souls remake konsolun piyasaya sunulmasıyla birlikte 12 Kasım'da çıkacak.
 
Horizon Forbidden West'in 2021'in ikinci yarısında ve Gran Turismo 7, Ratchet & Clank ve Returnal'ın 2021'in ilk yarısında çıkmasının beklendiği yazıyor.
 
Horizon Forbidden West için daha önce 2021 tarihi açıklanmıştı. Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5'in çıkış aralığında, yani konsolun ilk altı ayı içinde gelecek. Gran Turismo 7'nin de 2021'in ilk yarısında çıkacağı YouTube üzerinde başka bir PlayStation reklamında da listelenmişti. Resogun, Nex Machina, Dead Nation ve Alienation'ın arkasındaki stüdyo Housemarque tarafından geliştirilen üçüncü şahıs aksiyon oyunu Returnal'ın çıkışıyla ilgili bundan önce açıklama yapılmamıştı.
 
Reklam videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Horizon Forbidden West PlayStation 5 PS5 Sony Interactive Entertainment Guerrilla Games
The Last Guardian PS5'te 60FPS Çalışıyor Fakat Sadece Diskle PS4 için PS5 Uzaktan Oynatma Uygulaması Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.11.2020 12:42:10

+1
Sony şimdiden bile gösteriyor Cihazına oyun dolduracağını...XSX almak istiyorum ama gerçekten ne oynayacam sorusu var...Şuan Xbox One ve PS4 Pro'm var..Ben yeni Xbox'ı ne için alacağımı kesinlikle bilmiyorum..

Firoles

9.11.2020 21:06:07

0
Umarım hikayesi ve oyun içi detayları ilkine göre daha güçlü ve çeşitli olur. Aksi halde kusursuz bir oyundu. :)

kataaay

9.11.2020 20:43:22

0
En az yeni gow oyunu kadar merak ediyorum. Eğer ki bu oyunda animasyonları düzeltip ara sahneleri de daha sinematik bir sunuşla sunarlarsa çok başarılı bir oyun olacağını düşünüyorum. İlk oyunun en büyük eksiği benim gözümde bu iki unsurdu.

BSC Misafiri

9.11.2020 17:12:44

+4
Çıkış günü Demon's Souls ve Spider-Man, ilk 1 yıl içinde de Horizon, Gran Turismo ve Ratchet & Clank. Bence Sony iyi bir başlangıç yapıyor.

Deswaaa

9.11.2020 16:38:21

0
Merak ettiğim tek oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Horizon Forbidden West
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız