Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Homeworld 3, 2023'ün ilk Yarısına Ertelendi

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici Blackbird Interactive, Homeworld 3'ü önceden planlanan 2022'nin 4. çeyreği çıkış tarihinden 2023'ün ilk yarısına erteledi. Oyun, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Gearbox Publishing ve geliştirici Blackbird Interactive erteleme ile alakalı şunları bildirdi: "Homeworld 3'ün çıkışını 2023'ün ilk yarısına erteliyoruz. Homeworld 3'ü en yüksek kalitede sunmak Gearbox Publishing ve Blackbird Interactive için en büyük öncelik. Çünkü bu serinin oyuncuların kalbinde özel bir yeri var. 

Blackbird Interactive, oyuncuların her zaman hayalini kurduğu Homeworld oyununu geliştiriyor. Bu yazın ilerleyen dönemlerinde gerçekleşecek olan Gamescom'da Homeworld 3'e şimdiye kadarki en derin bakışı paylaşacak olmaktan heyecan duyuyoruz.

Devam eden desteğiniz için hepinize teşekkür ederiz."
 
Taktiksel, güzel ve tamamıyla benzersiz olan Yılın Oyunu ödüllü bilim kurgu RTS serisi, Homeworld 3 ile dönüyor. Ödüllü hikâye galaktik bir ölçekte gözler önüne serilirken baş döndürücü tamamen 3D uzayda kontrolü eline al ve filo savaşına katıl. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Homeworld 3 Geabox Publishing Blackbird Interactive RTS PC
Baldur’s Gate: Dark Alliance II Bu Yaz Konsollara ve PC'ye Geliyor Sıra Tabanlı Strateji Oyunu Desta: The Memories Between Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.6.2022 18:33:35

0
Beklediğim çoğu oyun 2023'e sarktı.Nedense hiç şaşırmadım.

BSC Misafiri

10.6.2022 23:58:47

0
NCK: Doğru düzgün çıkış yapsın da bütün oyunlar ertelensin!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Homeworld 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız