Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HoloLens Geliştirme Kiti 3.000$ Fiyat Etiketi ve 3 Oyunla Birlikte Geliyor

 
     Microsoft'un arttırılmış gerçeklik sistemi HoloLens bugün itibariyle ön siparişe açıldı. İlk geliştirme kitleri 30 Mart tarihinde gönderilmeye başlanacak ve 3.000$ fiyat etiketine sahip olacak.
 
     HoloLens beraberinde 3 oyunla birlikte gelecek. Bunlar; Young Conker, Fragments ve RoboRaid.
 
     3 farklı türdeki bu oyunlarla birlikte kullanıcılar yer yer kendi evlerinde mücadele verirken yer yer oyun içindeki karakterlerle etkileşim içinde olacak, kimi zaman hikayenin peşinde sürüklenirken, kimi zaman uzaylılarla mücadele edeceksiniz.
 
     Oyunların haricinde kullanılabilir bazı uygulamaları da barındıracak olan HoloLens'in nasıl bir kullanıcı deneyimi yaşatacağı ise merak konusu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 HoloLens Microsoft Augmented Reality PC Xbox
Dark Souls'un Yan Oyunu Slashy Souls Mobil Platformda! Mortal Kombat X'e 10.7 GB'lık Güncelleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

chaturanga

31.3.2016 17:18:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras Millet sazan gibi atlamış. Geliştirici kiti 3000 dolar. Yorum yazanların hepsi geliştirici herhalde?
Bize gelişmişi lazım :)

desiremusic

29.2.2016 20:39:56

+2
Millet sazan gibi atlamış. Geliştirici kiti 3000 dolar. Yorum yazanların hepsi geliştirici herhalde?

İdrak İstimlak

29.2.2016 17:35:20

0
Neyine güleceğiz merak ettim hocam? Bakın değil geliştirici kiti 3000 dolar, inanın bedava olsa buna yatırım yapacak, yazılım geliştirecek firma bulamazsınız. VR gibi de değil bu, VR gözlüklerde en azından mevcut yazılımlar ufak modifikasyonlarla VR için uygun hale gelebilecekken Hololens için sıfırdan bir şeyler yapmak lazım. Kimse sayısı binlerle ifade edilebilecek satış rakamlarına ancak ulaşmış ve kitlesi olmayan bir ürün için riske girip bir şeyler üretmez. Anca MS un kendisi bir şeyler dener, o da bir noktaya kadar. Bu tarz teknolojik gelişmelerden sadece holografi benim kafama yatıyor. Ha şu da var, bu tip cihazlara yapılan arge ile ilerde daha büyük şeylerin temeli atılır ona lafım yok ama böyle hamasi sunumlarla bir yere varmalari mümkün değil. O minecraft kuplerinden oluşmuş dünyayı asla göremeyeceğiz. Hepi topu bir telefon ekranı kadar bir alanda augmented reality olayı hikayeden öteye gidemez.

emaltindal

29.2.2016 17:22:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Son kullanıcı ürünleri değil herhalde, yoksa 3.000 dolarlık rakam astronomik bir rakam. Üstelik görüş alanı çok küçük, kıyaslamalı bir rakam vermişlerdi ama koca ekranda bir cep telefonu ekranına tekabül edecek kadar bir alanda çalışacak. Son kullanıcı için olsa da, hatta fiyatı uygun da olsa, kimsenin alıp kullanacağı bir ürün olmayacaktır. Bu nedenle hangi firma buna yazılım geliştirir, meçhul. Kısaca ölü doğmuş, boş bir teknoloji. Sony ve Microsoft'un bu boş ısrarlarını anlamak mümkün değil, Move, Kinect, VR, Hololens; bunlar hep gereksiz işler, yatırımlar. Millet bunları değil, saf kan kaliteli oyunları, bunları yapacak stüdyolara yapılacak yatırımları bekliyor.
Bir gün bu dediklerinize bakıp güleceksiniz.

LİUX

29.2.2016 15:48:24

0
bu teknolojiye o kadar para verilmez.5 10 yil sonra belki...cok sanssiziz ya teknolojinin ne baslangicindayiz nede sonunda tam aralarda kalan donemde dogduk.100yil sonra neler cikacak kim bilir

alito

29.2.2016 15:21:07

0
Oldu canım.

EXios

29.2.2016 13:26:37

0
Çok ucuzmuş ya fikir babaları,yapanlarda biraz pay alsaymış keşke.

huseyincarnege

29.2.2016 12:45:40

0
türkiyede 10500tl buluyo fiyatı kimse alamaz :)

ASKERTUNGA

29.2.2016 12:41:48

0
Kaç para kaç para ???

İdrak İstimlak

29.2.2016 12:37:01

0
Son kullanıcı ürünleri değil herhalde, yoksa 3.000 dolarlık rakam astronomik bir rakam. Üstelik görüş alanı çok küçük, kıyaslamalı bir rakam vermişlerdi ama koca ekranda bir cep telefonu ekranına tekabül edecek kadar bir alanda çalışacak. Son kullanıcı için olsa da, hatta fiyatı uygun da olsa, kimsenin alıp kullanacağı bir ürün olmayacaktır. Bu nedenle hangi firma buna yazılım geliştirir, meçhul. Kısaca ölü doğmuş, boş bir teknoloji. Sony ve Microsoft'un bu boş ısrarlarını anlamak mümkün değil, Move, Kinect, VR, Hololens; bunlar hep gereksiz işler, yatırımlar. Millet bunları değil, saf kan kaliteli oyunları, bunları yapacak stüdyolara yapılacak yatırımları bekliyor.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
HoloLens
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız