Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitman 3'e Ray Tracing Desteği Çıkışından Sonra Eklenecek

 
IO Interactive, Hitman 3'te PC oyuncularına mümkün olan en iyi performansı ve optimizasyonu sunmak için Intel ile ortaklığa gittiğini duyurdu.

IO Interactive ile Intel, oyunu çıkışında ve çıkışından sonra çeşitli güncellemeler, ayarlamalar ve geliştirmelerle optimize etmek için birlikte çalışacak ve oyunun yüksek donanımlı PC'lerde ve çok çekirdekli CPU'larla oynayanların deneyimini iyileştirecek.
 
Örneğin 8+ çekirdekli CPU kullanıcıları Dubai bölümünde daha kalabalık bir şehirle karşılaşacak ve Dartmoor bölümünde daha kompleks bir yıkılabilirlik deneyimi yaşayacak. En büyük etkiye sahip olduğu yerde GPU kaynaklarına öncelik vermeyi sağlayan VRS (Variable Rate Shading) tekniğini kullanacak. Ray Tracing desteği ise oyuna çıkışından sonra eklenecek.
 
PC oyuncularının Hitman 3'te neler bekleyebileceğine dair daha fazla detay daha sonraki bir tarihte paylaşılacak.
 
Hitman 3 PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Stadia için 20 Ocak 2021'de çıkacak.

Yeni bölgenin tanıtılacağı fragman yarın 17:00'da.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IOI Hitman III IO Interactive PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One PC
NEO: The World Ends with You PS4 ve Switch için Duyuruldu F1 2020 Deneme Sürümü PS4 ve Xbox One için Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

keremec

24.11.2020 01:40:26

0
Hitman 2 oynadınız mı bilmiyorum ama Hitman artık AAA bir oyun değil. 2. oyunda hikaye anlatımı, ilk oyundaki gibi cgi ara sahneler yerine visual novel tarzı bir şey ile yapılmış. Gerçekten gülsem mi ağlasam mı bilemedim bu duruma. Adamlar 15-20 dk lık motion capture cgi sahne yapamamış şaka gibi.

1655

23.11.2020 23:58:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay Adamlar Hitman Absolution'a Türkçe dil desteği getirmişti, hiç satmamıştı. Üstelik çok az dile destek varken bunu yapan bir şirketti Türkçe için. Şimdi adamların yerinde ben olsam ben de oyunun en az sattığı ülkelerden birisine dil desteği sunmam. <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: 1655 Dünyada ki hemen hemen bütün yetişkin insanların bildiği, HITMAN gibi bir markanın oyununda, Sadece 5 tane dil desteği var. Örnek olarak; Kojima tarafından adı sanı bilinmeyen İlk defa çıkarılan bir oyunda (DEATH STRANDING) 20 Tane dil desteği vardı, kalite böyle bir şey işte.. Seriye yeni oyuncuları katmak yerine, seven oyuncuları bile soğuttun oyundan. HITMAN Yılların oyunusun ama Global olarak sıfır bir oyunsun.</blockquote>
Sadece tek bir oyuna dil desteği ile satış ölçülmez. Eğer öyle olsa yıllardır Türkçe dil ile çıkan büyük oyunlara da Eklemezlerdi Türkçe dilini. Ayrıca Türkçe dil deyince, neden sadece Türkiye topraklarından ibaret görüyorsunuz ya da görüyorlar anlamıyorum. Dünya da Türkçe dilini 200 milyondan fazla insan anlıyor ve konuşuyor, dünya da en çok konuşulan diller arasında. Örneğin, Türkçe dil olsa, dilimizi anlayan ülkelerde oyunu alıp oynayacak misal, böyle bakın olaya. Oyuna Türkçe dil ekleyince, sadece Türkiye de satmasını beklemeyecek adamlar. Dünyanın öbür ucunda yaşayan ve Türkçe bilen birisi de olacak oyunu, onlar bunu çok iyi biliyor. Ama masrafı en aza indirip böyle alsınlar kafasında adamlar, kusura bakmayın yani. O yüzden global anlamda sıfır bir firma benim için bunlar.

kataaay

23.11.2020 23:35:14

0
Adamlar Hitman Absolution'a Türkçe dil desteği getirmişti, hiç satmamıştı. Üstelik çok az dile destek varken bunu yapan bir şirketti Türkçe için. Şimdi adamların yerinde ben olsam ben de oyunun en az sattığı ülkelerden birisine dil desteği sunmam.
quote:

Orjinalden alıntı: 1655 Dünyada ki hemen hemen bütün yetişkin insanların bildiği, HITMAN gibi bir markanın oyununda, Sadece 5 tane dil desteği var. Örnek olarak; Kojima tarafından adı sanı bilinmeyen İlk defa çıkarılan bir oyunda (DEATH STRANDING) 20 Tane dil desteği vardı, kalite böyle bir şey işte.. Seriye yeni oyuncuları katmak yerine, seven oyuncuları bile soğuttun oyundan. HITMAN Yılların oyunusun ama Global olarak sıfır bir oyunsun.

rambocuk

23.11.2020 22:22:22

0
Hikayeli olmadıkça sevmiyorum hitman i son 2 oyun hiç tat vermedi, sanki mobil oyun tadında bölüm bölüm araya seni içine çekmeyen bir iki konuşma koyup geçiyorlar amaçsızca birilerini öldürüyor hissi kopardı beni oyundan

Turk.Navy

23.11.2020 21:34:47

0
Dil desteğinin gelemesini en çok istediğim oyunlardan biri Türk CEO bu sefer bir güzellik yapar diye bekliyorum.Ray tracing özelliği sadece PC demi geç gelecek konsollardada aynı mı ki 🤔

1655

23.11.2020 21:11:39

0
Dünyada ki hemen hemen bütün yetişkin insanların bildiği, HITMAN gibi bir markanın oyununda, Sadece 5 tane dil desteği var. Örnek olarak; Kojima tarafından adı sanı bilinmeyen İlk defa çıkarılan bir oyunda (DEATH STRANDING) 20 Tane dil desteği vardı, kalite böyle bir şey işte.. Seriye yeni oyuncuları katmak yerine, seven oyuncuları bile soğuttun oyundan. HITMAN Yılların oyunusun ama Global olarak sıfır bir oyunsun.

Shovel Knight

23.11.2020 19:53:27

+1
epigden gelen para ray tracing eklemeye yetmedi herhalde, size daha iyi bir oyun sunabilmek için epigden para aldık lafları hep tırıvırı herhalde
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız