Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hitchhiker 15 Nisan'da PS4, Xbox One, Switch ve PC'ye Geliyor

 
Yayıncı Versus Evil ve geliştirici Mad About Pandas, gizem macera oyunu Hitchhiker'ın 15 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam'e geleceğini duyurdu.
 
Oyun Mart ayında Apple Arcade için çıkış yapmıştı. Türkçe altyazı desteği mevcut.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Unutulmuş otoyollarda geçen gizem oyunu Hitchhiker’da hedefiniz geçmişinize ait esrarları çözmek. Hafızasını kaybetmiş, nereye gitmesi gerektiğini bilmeyen bir otostopçu olarak, garip ama hoş bir arazide bir dizi otostop çekecek ve bir yakınınızın gizemli kayboluşunun izini süreceksiniz. Arabasına bineceğiniz kişi metanetli bir çiftçi veya mesaisini tamamlamış bir garson olabilir ve hepsinin anlatacak bir hikayesi var. Bu yolculuklarda ipuçları bulabilir ve ittifaklar oluşturabilirsiniz. Ancak hiçbir şey göründüğü gibi değil.
 
Yolculuğunuz devam ederken geçmişte yaşadığınız olayları çözecek ve sizi bekleyen tehlikelerle yüzleşeceksiniz. Hitchhiker, kendinizi bulmak için bilinmeyeni keşfetmeyi konu alan bir yolculuk hikayesidir.
 
- Garip ama hoş bir arazide otostop çekerek beş ayrı yabancının arabasına binecek ve onlarla sadece gerçeklik algınızı değil belki de hayat felsefenizi sorgulayacaksınız.
- Gizemlerle dolu geçmişinizi öğrenmek için çevrenizdeki esrarları çözün ve ipuçlarına karşı gözlerinizi dört açın.
- Sürücülerle konuşurken yaptığınız seçimler karanlık sırlarınızı ortaya çıkaracak.
 
Eski fragman:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu hichhiker gizem macera
Metro Exodus Mac ve Linux Gereksinimleri Borderlands Filminin Kadrosuna Janina Gavankar Katıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitchhiker ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız