Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

History Channel'ın Vikings Dizisi Çizgi Romana Uyarlanıyor


     "York şehrindeki Yorvik Viking Centre'ı ziyaret ettiğimden beri Viking dünyasının hayranıyım. Yıllarca Viking yağmaları hakkında destanlar okudum ve Vikings dizisi için çok da heyecanlıydım. İlk üç sezonun her dakikasına bayıldım. Ragnar, Lagertha, Rollo, Floki ve diğer karakterleri çizgi roman dünyasına taşımak çok heyecan verici. Size Kral Ragnar'ın en zorlu sorunlarla yüzleşeceğinin ve kavgaların, gizemin, kanın ve ihanetin karışımının dizideki gibi olacağının sözünü veriyorum. Ragnar'ı önce kim terkedecek? Tanrıları mı, adamları mı?"
sözleriyle tarihi aksiyon dizisi Vikings'den esinlenerek hikayesini kaleme aldığı çizgi roman serisinin müjdesini veren Cavan Scott, ismini daha önce Doctor Who'daki çalışmalarıyla duyurmuştu.

     Çizim işini ise, daha önce Catwoman (2000-2001), Wolverine (2003), New X-Men (2004) gibi çizgi romanlardan aşina olduğumuz, Staz Johnson üstlenmiş durumda.

     Çizgi romandaki hikayenin dizinin üçüncü sezonunda geçeceği Vikings'in dördüncü sezonunun 18 Şubat'ta ekranlarda yerini bulacağını hatırlatmakta fayda var.

     Titan Comics'in bu yıl bahar aylarında yayınlamaya başlayacağı çizgi roman için biri Shane Pierce tarafından yapılmış, ikisi de fotoğraf olan dört adet kapak olacağı bildirildi. Türkçeye ne zaman çevrilir bilmediğimiz ve kısa zamanda olacağını umduğumuz çizgi roman için paylaşılmış kapaklara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
vikings vikingler dizi çizgi roman
Tom Cruise'un Yeni Mumya Filmindeki Rolü Resmi Olarak Onaylandı Game of Thrones'un Resmi Twitter Hesabı Küçük Teaserlar Paylaşıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Uchigatana

23.1.2016 09:00:53

0
Lagertha bebeğim

mahsur kalan adam

22.1.2016 23:41:55

0
Adam efsane ya
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız