Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Odaklı Birinci Şahıs Bulmaca Oyunu Eternal Threads 2021'in Üçüncü Çeyreğinde Çıkacak

 
Geliştirici Cosmonaut Studios, Eternal Threads'in 2021'in üçüncü çeyreğinde PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için çıkış yapacağını duyurdu.

Eternal Threads tek oyunculu hikaye odaklı birinci şahıs bulmaca oyunu ve zamanı manipüle etme, seçimler ve sonuçları ile ilgili.
 
Mayıs 2015'te İngiltere'nin kuzeyinde bir evde çıkan yangında altı kişi hayatını kaybetmiştir. Zaman akışında meydana gelen bozulmaları düzeltmekle görevli bir karakterin rolünü üstlendiğiniz oyunda amacınız yangını ve beraberindeki ölümleri engellemek.
 
Direkt olarak yangın sırasında olaya müdahale etmeniz yasak. O yüzden olaydan yedi gün öncesine gönderiliyorsunuz. Yedi gün boyunca evde yaşayanların küçük, büyük her türlü seçimini manipüle ederek zamanın akışını değiştirip o kötü olayın yaşanmasının önüne geçmeye çalışacaksınız. Kurtarmak için birden fazla yol var.
 
İngiltere, Liverpool merkezli ekip Cosmonaut Studios, eski Magenta Software üyeleri tarafından kuruldu. Magenta Software daha önce Sony ile birlikte Buzz! Junior serisi, InviZimals: The Lost Kingdom, Disney's Treasure Planet ve Stuart Little 3: Big Photo Adventure üzerinde çalıştı.
 
Fragman:
 
 
Oynanış videoları:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Eternal Threads Hikaye Odaklı Birinci Şahıs Bulmaca Oyunu Cosmonaut Studios
Cris Tales Temmuz'da Çıkacak Fallout: New Vegas Modu The Frontier Tekrar Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Eternal Threads
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız