Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Odaklı Aksiyon Macera Oyunu Dustborn PS5, Xbox Series X ve PC için Duyuruldu

 
Dreamfall Chapters ve Draugen'ın arkasındaki stüdyo Red Thread Games yeni hikaye odaklı aksiyon macera oyunu Dustborn'u duyurdu.

2021'de PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için çıkacak.

Dustborn umut, sevgi, arkadaşlık, robotlar ve kelimelerin gücü hakkında; üçüncü şahıs, tek oyunculu, aksiyon macera yolculuk oyunu.

2030 yılında, grafik romanlarından esinlenen canlı ve tehlikeli kurgu bir Amerika'da geçen oyunda Pax adlı bir kadın karakterin rolünü üstleniyorsunuz. Eski mahkum, serseri, düzenbaz ve anormal biri olan Pax'in görevi Kaliforniya'dan Yeni İskoçya'ya bir paket ulaştırmak. 
 
Bu görev için kendinize bir ekip toplayacak ve bu ekibin yönetimini üstleneceksiniz. Düşmanlarınızı alt etmek için iki seçeneğiniz var. Silahlar veya kelimelerin gücü. 

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Dustborn hikaye odaklı hikaye aksiyon macera oyun
DreamHack Masters 2020 Bahar Turnuvasında Final Karşılaşmaları Belirlendi Horrorpunk Aksiyon RPG Morbid: The Seven Acolytes PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

yas197

14.6.2020 02:30:43

0
yeni neslin gücünü gerçekten kullanacak bir kaç şirket ve oyun var , bunlardan tahminimce bir kaçı; rockstarın yeni oyunu(gta mı artık emin değilim) , forza, battlefield ve bir diğeri naught dog un elinden çıkar, gerisi eskisi gibi, biraz daha makyajlı olur tahminimce.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dustborn
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız