Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

High Voltage, The Conduit'i Devam Ettirmek İstiyor


 
    Nintendo Wii'ye özel olarak çıkan ilk The Counduit oyunu ortalama puanlar aldı ve 350.000 civarında satarak devam oyununun gelmesi yönünde cesaretlendirici bir etki yarattı. Geliştirici High Voltage Software'in amacı bu seriyi uzun süre devam ettirmek.
 
    2011 yılında çıkacak olan The Conduit 2 ilk oyundan çok daha fazlasını vaat ediyor. Daha gelişmiş grafikler, çılgın savaş sahneleri ve gelişmiş multiplayer'a sahip olacak oyun bakalım ilkinden daha iyi olabilecek mi? Eğer daha iyi olursa High Voltage bu seriyi devam ettirmek istiyor.
 
    Geliştirici firmadan Eric Nofsinge'ın açıklamasına göre The Conduit 3'ün hazırlanması oyunun başarısına hayranlarının isteğine bağlı. Burada başarıdan bahsedilen şeyin kalitenin yanında satış rakamları olduğunu belirtelim.
 
     Şu sıralar The Conduit 2'nin yanı sıra Wii'ye The Grinder adlı FPS oyununu hazırlayan High Voltage bakalım projelerinde başarı yakalayabilecek mi? Özellikle The Grinder'ın Wii versiyonu (diğer konsollarda FPS değil, TPS) ilgi çekici.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Conduit 2 FPS Wii Aksiyon Sega High Voltage Software
"MvsC 3, Street Fighter 4'den Fazla Satacak" PES 2011'den 15 Dakikalık Oyuniçi Video

On.E

3.10.2010 17:18:56

0
GoldenEye daha iyi olacaktır..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Conduit 2
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız