Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heyecan Verici Halo: The Master Chief Collection Haberine Hazır Olun

 
Geliştirici 343 Industries, SXSW 2019 etkinliğinde Halo şampiyonası serisi esnasında Halo: The Master Chief Collection ile ilgili "heyecan verici" bir haber paylaşacaklarını duyurdu.

SXSW 2019 etkinliği 15 - 17 Mart tarihleri arasında düzenlenecek ve Halo şampiyonası serisi her gün Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak. Mixer ve Twitch üzerinden canlı olarak izlenebilecek. 343 Industries, Halo Waypoint üzerinden yaptığı açıklamada "Sadece muhteşem maçlar ve oynanışlar görmekle kalmayacaksınız, sizin için bazı heyecan verici Master Chief Collection haberlerimiz olacak." dedi.

Halo: The Master Chief Collection şu anda Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda. Koleksiyon Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3 ve Halo 4 oyunlarının yenilenmiş sürümlerini multiplayer modlarıyla birlikte içeriyor. Halo: The Master Chief Collection şu anda Xbox Game sisteminin kütüphanesinde bulunuyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Halo Halo: Master Chief Collection Master Chief 343 Industries Microsoft Xbox One
Yakuza: Kiwami Steam'de Ön Siparişe Açıldı Resident Evil 2 İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.1.2019 23:14:00

0
Biz diyoruz xboxa özel oyun yap adamlar varolan oyunları pcye çıkarıp iyice gereksiz kılıyor makineyi

F355 Challenge

24.1.2019 09:34:47

0
Reach gelecek muhtemelen 60 FPS. Bu arada Halo'ya laf eden çarpılır, multisi ayrı efsane hikayesi ayrı oynanışı ayrı fizikleri ayrı müzikleri ayrı efsanedir. Dediklerim tabi Halo 4'e kadar geçerli ondan itibaren çöpe bağladı. Sadece Halo 5'in multisi biraz iş yapıyor.

William Munny

23.1.2019 14:39:36

0
Halo fps türünün iyi örneklerinden , pc ye gelirse iyi olur, Xbox' ın bir albesinide kalmadı zaten

BSC Misafiri

23.1.2019 12:07:37

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır 50 milyondan fazla satan bir serinin bu ülkede tutulmamasının nedeni Xbox'ın popüler bir konsol olmamasındandır. Xbox 360 dönemlerinden hatırlıyoruz insanlara Xbox diyorsun o ne diyorlar. Ben Playstation'ı bilen ama Xbox'ın ne olduğunu bilmeyen arkadaşlarıma bile anlatmaya çalışmıştım cihazın ne olduğunu. Özellikle oyun konusunda Xbox'ın ucuza sunduğu geniş içeriği duyunca çok ilgi çekiyor. İnsanlar sadece Pes, Fifa, yarış arada bir aksiyon oyunları oynuyorlar Gow'u gösteriyorsun "hımm iyiymiş" deyip "hele bir Pes, yarış atak" diyorlar. Birde Gamepass, Access'i anlatınca baya baya Xbox'ı almanın daha mantıklı olduğunu görüyorlar. Ülkede Xbox'ın tanınırlığı arttıkça Playstation'ın havası sönüyor, Microsoft bu tutumuna devam ederse orta vadede rekabeti artırabilir.
Kardeşim ben yılda en fazla 10 tane oyun alabiliyorum yoğunluk sebebiyle..Bu 10 oyununda en kalitelilerden olmasını istiyorum.Aradığım kalite şuan ps4 tarafında.Ne yazık ki Xboxta beni çeken pek birşey yok..Gow gibi oyunları oynayamadıktan sonra bana çok saçma geliyor konsol sahibi olmak.Çünkü öyle bir cihaz eninde sonunda tıkanır çok sıkar insanı.Senin arkadaşlarının zaten konsol almasına gerek yok ki, gitsinler internet kafede aksınlar.Bir cihaza milyarlar vereceksem adam gibi şeyler görmek isterim, yoksa niye yatırım yapayım ki...Bu saatten sonrada bu ekonomik şartlarda hiç düzenimi bozasım yok, Bana yetiyor..Xbox'ta tek hayretle baktığım şey eski oyunları oynatabilmesi.

Tiny Titan

22.1.2019 23:13:54

0
DH üzerinden bakarsanız görebilirsiniz hocam kime neye yazıldığını.

Bay Robot

22.1.2019 23:02:44

0
Silip kaçmış heralde hocam kime neye yazmıştınız merak ettim.

İdrak İstimlak

22.1.2019 22:36:49

0
FPS dünyasının arena shooter'ları içinde, en iyi bir kaç oyundan birisi. Zamanına göre gayet kaliteli yapay zekası ve kaliteli bir senaryoya sahip. Tabii bu dediklerim 3. oyuna kadar, Reach'i de eklerseniz mehhh. Serinin diğer oyunlarını maalesef hiç beğenmiyorum...

Uchigatana

22.1.2019 22:13:33

0
Güzel haber.

kataaay

22.1.2019 22:02:18

0
Bungie bıraktıktan sonra bu seride de kan kaybı yaşandı. Oysa geçen neslin en iddialı ve en başarılı fps serisiydi Halo. Microsoft ne yapıp ne edip bu seriyi bir şekilde canlandırmanın bir yolunu bulmalı. Eski oyunların kalitesindeki bir halo oyunu konsol aldırtacak kadar kaliteli olur. Platforma özel olması gerek tabi konsol aldırabilmesi için.

Cityzens

22.1.2019 21:41:43

+1
Su konusmaya bakar misin.paranin gozu koru olsun diyorum nokta

Cityzens

22.1.2019 21:36:30

+1
Iyi guldum yalniz :D halo dedigin oyun 10 kusur senelik. Hepsini oyle ayni anda oynarsan tekrar ettigini tabi dusunursun.o araba kontrollorunun aynisi mass effect 1 de de var . Yine kanser ama beceremiyorsan oyun ne yapsin. Killzone oyna sen hadi

Tiny Titan

22.1.2019 21:34:53

+2
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

veterangamer

22.1.2019 21:10:21

+1
Anlaşıldı pc ye geliyor.

Bugra4129

22.1.2019 20:43:30

+1
Oyun kesin Pc ye geliyor.Bu arada oyuna .ok atmak için bir şeyler yazmaya çalışmayın.

Guest-AEF248198

22.1.2019 20:39:50

+1
50 milyondan fazla satan bir serinin bu ülkede tutulmamasının nedeni Xbox'ın popüler bir konsol olmamasındandır. Xbox 360 dönemlerinden hatırlıyoruz insanlara Xbox diyorsun o ne diyorlar. Ben Playstation'ı bilen ama Xbox'ın ne olduğunu bilmeyen arkadaşlarıma bile anlatmaya çalışmıştım cihazın ne olduğunu. Özellikle oyun konusunda Xbox'ın ucuza sunduğu geniş içeriği duyunca çok ilgi çekiyor. İnsanlar sadece Pes, Fifa, yarış arada bir aksiyon oyunları oynuyorlar Gow'u gösteriyorsun "hımm iyiymiş" deyip "hele bir Pes, yarış atak" diyorlar. Birde Gamepass, Access'i anlatınca baya baya Xbox'ı almanın daha mantıklı olduğunu görüyorlar. Ülkede Xbox'ın tanınırlığı arttıkça Playstation'ın havası sönüyor, Microsoft bu tutumuna devam ederse orta vadede rekabeti artırabilir.

Persona_Non_Grata

22.1.2019 19:25:01

+4
Daha geçen oynayayım diye indirdim, ilk kez seriyi bastan alıp bitiririm diye düşünüyordum. İlk oyunu açtım uzay gemisinde başlıyor yaratıklar saldirıyor gemiye falan güzel basladı, sonra gezegene indik araba verdi oyun. Allahım o nasıl bir kontroldür delirdim. Ama dedim ki eski oyun bu olur öyle. Neyse bir kaç saat daha oynadım kapattım. Oyunu bitirmeden 2.oyuna başladım, yine gemide başlıyor yine canavarlar saldırıyor falan , araba yine aynı dedim son oyuna bakayım en azından günümüze yakın bari onu bitireyim. Yine gemi yine aynı yaratıklar gemiye saldırıyor. Araba kontrolü yine aynı rezillikte, kamerayı döndürdüğün yere gidiyor. Başlarım halo na da deyip sildim gitti. Ha multisi güzeldir bisey demem ama hikayesini bitirmesemde o araba kontrolü, senaryonun hep aynı şekilde başlaması beni soğuttu. Halo neden bu topraklarda tutmamış anlamış oldum. Tek beğendiğim tek tuşla eski grafiklerle remastered edilmiş grafikler arasında geçiş yapabilmekti. Adamlar müthiş çaba sarfetmisler takdir ettim.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: The Master Chief Collection
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız