Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heroes of the Storm'un Yeni Karakteri Qhira

 
Blizzard Entertainment, Heroes of the Storm'un yeni karakteri Qhira'yı tanıttı ve karakter oyunun test sunucularına giriş yaptı.

Çok yönlü ve son derece tehlikeli bir yakın dövüşçü suikastçı olan Qhira’nın ülkesi Iresia’da dövülmüş zincir kılıcı, peşinde olduğu ödülü daima elde etmesini sağlıyor.

Artık paramparça olmuş ana yurdunda vaktiyle bir şövalye olan Qhira’nın savaş alanındaki ustalığı rakip tanımıyor. Ülkesi tamamen yok olduktan sonra amansız bir ödül avcısına dönüşen Qhira’nın kavga çıkarmakta ve girdiği kavgayı ne pahasına olursa olsun kazanmakta üstüne yok. Kendine özgü savaş stiliyse rakibine bir anda saldırıp ona yardım alması için fırsat bırakmadan yüksek miktarda hasar vererek işi bitirmeye odaklı.

Ek olarak, Heroes of the Storm’un dereceli iyileştirmeleri de şimdi test sunucularında denenebilir durumda. Bu değişiklikler aynı zamanda Storm League 2019’un 1. Sezonu ile paralel olarak ilerliyor. Güncelleme Dereceli Puanlarının (Ranked Points) oyundaki ustalık düzeyini belirten Storm League MMR’ına doğrudan işlenmesi, Yerleştirme Maçı (Placement Matches) sayılarındaki düşüş ve yeni bir Dereceli Sezonu Görev Serisi gibi uzun süredir oyuncuların fazlasıyla istediği özellikleri de beraberinde getiriyor.

Qhira’nın savaş alanında neler yapabildiğini daha yakından görebileceğiniz tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard dota blizzard dota starcraft blizzard all-stars blizzard allstars heroes of the storm
PlayStation 4 Satışları 100 Milyonu Aştı Call of Duty: Modern Warfare'deki Kol Saatleri Gerçek Saati Gösterecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heroes of the Storm
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız