Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heroes of the Storm'un Oyun Bulma Sistemine Düzenleme Geliyor


    Blizzard'ın MOBA oyunu Heroes of the Storm'un oyun bulma(matchmaking) sistemi için büyük çaplı bir düzenleme geliyor. Yapılacak düzenlemelerle beraber Blizzard, daha dengeli bir oyun hedefliyor.
 
    Oyunun topluluk yöneticisinin yaptığı açıklamalara göre sistemde bulunan bir takım hatalar yeni güncellemelerle beraber giderilecek. Böylelikle maçlardaki oyuncular arasında yetenek farklarında bir uçurum bulunmayacak, her oyuncu kendi dengiyle eşleşebilecek. Henüz çıkış tarihi verilmeyen güncelleme matchmaking kısmında maksimum bekleme süresini de 10 dakikaya çıkaracak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard dota blizzard dota starcraft blizzard all-stars blizzard allstars heroes of the storm
Türkiye, Oyun Pazarının En Çok Gelir Getiren 16. Ülkesi Oldu Neden Sadece Zombi Moduna Odaklanan Bir Call of Duty Oyunu Gelmiyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

19.10.2015 23:47:42

0
oyuncuları bırbırıne denk eşleştirseler bile çekişmeli maçlar yıne kolay kolay cıkmayacaktır cunkı hepımız ınsanım bır anımız dıger anımızı tutmuyor bır mac ıyı oynadıysa bır sonrakı mac kotu oynuyoruz boyle bakıldıgında 10 kısınınde cok ıyı oynadıgı oyuna denk gelmek buyuk şans.

Kamil93

16.10.2015 22:22:30

0
Moba türevi oyunlarda maç eşleştirme sistemleri her ne kadar iyileştirilmeye çalışılırsa çalışılsın asla akıcı bir biçimde olmayacaktır. Bu sistem tamamen şans işi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heroes of the Storm
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız