Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Heroes VI'dan Çıkış Videosu Geldi!

Sağlam bir senaryo sizleri bekliyor.
 
    Ubisoft Might & Magic Heroes VI'nın çıkmasına kısa bir süre kala yeni bir video yayınladı. Black Hole Entertainment tarafından yapılan yeni Heroes, Heroes V'teki olayların 400 yıl öncesini ve meleklerin sona ermemiş bir savaşı canlandırma isteğini konu alacak.
 
    Hikaye, Elder ırkının savaşında ölen Archangel generalin dirilmesiyle ve yaklaşan 'Demon' istilasına karşı Ashan insanlarını bir araya getirmeye çalışmasıyla başlayacak.
 
    Klasik Heroes deneyimini yeni nesilde başarıyla yansıtacağını düşündüğümüz Heroes VI, yalnızca PC için 13 Ekim'de yani bu Perşembe çıkacak. İşte yeni video:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
launch trailer çıkış videosu Heroes of Might & Magic Heroes of Might & Magic VI Black Hole Entertainment Ubisoft PC RPG Might and Magic Heroes VI Might & Magic
Caspian Border Macerasının Bitmesine Son Saatler Naughty Dog: Uncharted 3 En İyi Oyunumuz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BATYUS

12.10.2011 10:49:40

0
yarın çıkıyor hadi bakalım heyecanla bekliyoruz

Lordhako

10.10.2011 09:11:24

0
Sabırsızlıkla bekliyoruz.. Bir de şurda yanlış yazılmış sanırsam: " Klasik Heroes deneyimini yeni nesilde başarıyla yansıtacağını düşündüğümüz Heroes IV, yalnızca PC için 13 Ekim'de yani bu Perşembe çıkacak. İşte yeni video: " Heroes IV değil Heroes VI saygılarımla...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Might & Magic Heroes VI
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız