Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellpoint'in Xbox Series Sürümü Ertelendi

 
 
Yayıncı tinyBuild ve geliştirici Cradle Games, Hellpoint'in Xbox Series konsol sürümünün daha önce planlanan 12 Temmuz çıkış tarihinden bir ila iki hafta daha ileriye ertelendiğini duyurdu. PlayStation 5 sürümü şu anda mevcut.
 
Ekip erteleme hakkında şunları söyledi: "Hellpoint'in Xbox Series sürümünü bir iki hafta ertelemek durumunda kaldık. Xbox Series sürümü, teknik sebeplerden dolayı biraz gecikecek. Bu sürümü bir ila iki hafta içinde piyasaya sürmeyi umuyoruz. Yeni duyurularımızı bekleyin.
 
Bu gecikme "Blue Sun" adlı ek paketin oynanmasına engel olmayacak. Xbox Series konsolu sahibiyseniz, geriye dönük uyumluluk veya Microsoft Smart Delivery özelliğini kullanarak eklentiyi şu anda oynayabilirsiniz. Ayrıca Xbox One'daki Hellpoint oyun kayıtları Xbox Series ile uyumlu olacak. "
 
Hellpoint şu anda PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Switch, Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC  ve Stadia için mevcut. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hellpoint tinyBuild Cradle Games aksiyon rol yapma oyunu
VALORANT Masters Kopenhag'da İkinci Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! Nordisk Games, Supermassive Games'i Satın Aldığını Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hellpoint ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız