Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hell Let Loose 2021'de PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

 
Yayıncı Team17 ve geliştirici Black Matter, İkinci Dünya Savaşı FPS oyunu Hell Let Loose'un 2021'de PlayStation 5 ve Xbox Series'e geleceğini duyurdu.

Hell Let Loose Haziran 2019'dan bu yana Steam'de erken erişimde ve tam sürümü PC ile konsollar için beraber çıkacak.
 
Resmi sitesi üzerinde 50,00 TL ve Steam'de 89,00 TL.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

2. Dünya Savaşını hiç böyle oynamamıştınız... muharebe meydanında hüküm süren ağır tanklar, cepheleri besleyen zorunlu tedarik hatları ve çeşitli silahları birleştiren devasa çatışmalar. Hell Let Loose sizi savaşın karmaşasına sokarken derin oyuncu kontrollü araçlar, dinamik ve değişen ön cephe ve savaşın akışını kontrol eden birlik odaklı oynanış sunar.
 
Gerçek görüntüler ve uydu verilerine göre modellenen sürükleyici haritalar sayesinde tüm muharebe meydanı büyük bölümlere bölünmüştür; böylece benzersizliğini koruyan yeni oynanışa, elli oyuncunun arazilerde, köprülerde, ormanlarda ve kasabalarda sürekli değişen cephelerde iki kuvvet halinde savaşmasına izin verir. Bir bölüm ele geçirildiğinde, takımınız için üç kaynaktan birini oluşturur, böylece takımınızın zafere ulaşmasını etkileyen karmaşık bir meta oyun ortaya çıkarır.
 
Destansı Bir Savaş Arenası
Devasa haritalarda 50'ye 50 çok oyunculu muharebe savaşına girişin. Her biri farklı silahlar, araçlar ve ekipmanla kuşanmış piyade, keşif ve zırhlı birim türleri arasından 12 görevden birini seçin. Subay, kaşif, makineli tüfekçi, sıhhiye, mühendis, tankçı ve çok daha fazlasını oynayarak II. Dünya Savaşı muharebesini her yönüyle ele alın.
 
Benzersiz Gerçeklik
Hell Let Loose deneyiminin kalbinde, kendinizi II. Dünya Savaşının simgesi olmuş, gerçek ölçekli muharebe meydanlarında bulacaksınız. Tarihi araçlar, silahlar ve üniformalar ince ince işlendi, muharebe ise o günkü kadar zalim ve kanlı. Savaş, havadan fotoğraf ve uydu görüntüleri kullanılarak Unreal Engine 4 sayesinde olağanüstü ayrıntılı bir biçimde yeniden yaratılan, gerçek muharebe arazilerinin doğru ölçekli devasa haritalarında geçer.
 
Birlikte Savaş - Birlikte Kazan
Hell Let Loose, Öldürme ve Ölme (K/D) oranları ve yeni aşamaların açılmasından çok, ekip çalışmasına dayanmaktadır. İletişim zorunludur. Oyuncular, subayların ve komutanlarının önderliğinde, savaş meydanında stratejik hedefleri alaşağı etmek ve mevzilerini korumak adına birlikte çalışırlar. Hell Let Loose, ekip çalışması ve iletişimi gerektiren ve yalnızca kazanmak için değil, hayatta kalmak için savaşılan bir oyundur.
 
Benzersiz Meta oyun
Sürekli değişen, büyük muharebe meydanında düşman hatlarını kırarak zafer için savaş. Benzersiz, bölge ele geçirme meta oyunu, takımların nereye saldıracağını ve nereyi savunacağını belirlemeleri için sürekli, önemli ölçekli taktik kararlar almalarını gerektirir. Destek çağırmak, güçlü noktaları takviye etmek veya düşmanları kuşatmak için kaynakları ve erzakı yönet. Strateji, başarının anahtarıdır.
 
Önemli Özellikler:

• Destansı 50'ye 50 çok oyunculu muharebelerde savaş
• 14 eşsiz rol içinden birini seç
• Tüm araç gamının kontrolünü ele al: Korkutucu Panther tankından mütevazı Jeep'e kadar
• Anti-tank silahları ve top gibi ağır silahların kontrolünü ele alarak düşmanı alandan sil
• Mevkiini kuvvetlendirmek için savaş alanında savunma kur
• Düşman ön hatlarını yarıp geçmek ve zafere ulaşmak için takım çalışması kullan
• Oyunu Komutan olarak oyna ve taktik haritasından kuvvetlerini yöneterek takımını zafere götür 

 
Steam erken erişim çıkış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hell Let Loose İkinci Dünya Savaşı FPS Oyunu Team17 Black Matter
Super Bomberman R Online PS4, Xbox One, Switch ve PC'ye Geliyor Outriders, Octopath Traveler, Yakuza 6 ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor

lastwarriors

17.9.2021 20:06:55

0
Ps5 betası çıkmış
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hell Let Loose
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız