Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearts of Iron IV Güzel Bir Video ile Çıkışını Yaptı ve İlk İnceleme Notları Geldi

   Yıllardır büyük strateji türünde çok başarılı, detaylı, anlaşılması zor ve kaliteli oyunlar yapan Paradox Interactive, teknolojik olanakların gelişmesiyle, grafikleri ve oyun içeriğini arttırması ve multiplayer olanağı ile çıkarttıkları ve sürekli yeni DLC ve yamalarla geliştirdiği oyunu Europa Universalis IV ile oyuncu kitlesini arttıran firma, yeni oyunuyla eskisinden daha fazla kişi tarafından merakla beklendi.
 
   Paradox'un diğer serilerine göre daha çok askeri özelliklere odaklanan, teknoloji ve silahların, yeni tür mekanik ve bilimsel buluşların önemli olduğu oyun serisi Hearts of Iron da 2. Dünya Savaşı atmosferini bizlere güzelce sunmayı ve uzun süreler oynatmayı başarıyordu. Son büyük savaş sonundaki galibi belirlemek için bir devleti bizim yönetimimize bırakan ve tarihi yeniden yazma şansını bizlere veren yeni oyunları Hearts of Iron IV'de 6 Haziran Türkiye saati ile 20:00'da çıkışını yaptı. Yeni oyunun ilk inceleme puanları da gayet iyi seviyede çıktı. (Şuandaki metascore ortalaması 88.)
 
   IGN - 9
   Gamer.no - 100
   GameGrin - 90
   WCCFtech -92 
   Multiplayer.it - 88
   GameWatcher - 80
   IGN İtalia - 85
   Gamestar - 81 
 
   Bu büyüklükte oyunlar genelde ilk çıktıkları zaman eksikleri olup, oyuncular tarafından forumlarda yapılan yeni yorumlar ve isteklerle, daha verimli ve daha mantıklı olması için uğraşılır. (Hele bu firma Paradox ise, oyun ilk başta maalesef ki eksik çıkıp daha sonra bir kaç özellik dlc ile gelebilir. Bu firma dlc işinin baya bir suyunu çıkartabildiği gibi oyun çıkar çıkmaz bir dlc yayınlamakta da sakınca görmeyecek kadar ilginç bir firma.)
 
   Ayrıca büyük çapta tarihsel oyun yapmanın zorluklarından biri de; her ülkenin tarihine gerçekten de iyi derecede hakim olmak ve kendinize düşman bir ülke halkı edinmemek için inanılmaz titiz ve düzgün davranmanız gerektiği. (Şuanda türk oyunculardan gelen en büyük haykırış ise ilk kadın savaş pilotu olarak dünya tarihine geçen Sabiha Gökçen'in oyunda erkek olarak yer alıyor olması, bu hata en kısa sürede düzeltilecektir fakat yine de çok yanlış.)
 
   Hataları ve dlc politikasıyla Paradox bizleri üzebiliyor olabilse de, gerçek şu ki; tarihsel büyük çapta strateji oyunları yapma konusunda gerçekten başarılılar. Etkileyici bir video ile çıkışını yapan oyunun video'sunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Bu haberin bağlantısı
URL
Hearts of Iron Hearts of Iron IV Paradox PC Strateji
Battlefield 1'den Kısa Bir Video Yayınlandı Dead Rising 4 Ufukta Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Data Transfer

8.6.2016 02:03:22

0
ben steamden aldım fiyatı çok pahalı ya, birde savaş yaparken adamlar sürekli kaçıyor bi yok olmuyorlar, ancak gidicekleri yolu tıkayınca yok oluyorlar. sabiha gökçen gibi daha bir sürü hata ve teknik hatalar da var umarım güncelleme gecikmez ve dlc ile satılmaz...

msc1515

7.6.2016 22:03:21

+1
Oyun efsane olmuş beyler eu 4 oynadıysanız biraz çabaladınız mı çözersiniz . Eu 4 hayranlarına özellikle tavsiye ederim

Deadwood

7.6.2016 08:53:28

0
Abi çok istiyorum oynamak ama dil yok anasını satim..Türkçe yama çıkartmıyorlar diyede yakınmıyorum bizim ingilizce öğrenmemiz gerek

BSC Misafiri

7.6.2016 08:32:52

+1
aradada giydirmişşiniz xd

mlkvr

7.6.2016 04:39:44

+1
AEO 2, RoN ve Civ3 oynayarak büyüyen nesil oldukça strateji türü ölmez merak etmeyin :)

pcrex

7.6.2016 03:38:25

+1
strateji türü öldü diyenler beri gelsin :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearts of Iron IV
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız