Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hearthstone'un Betası Herkese Açılıyor!

 
    Blizzard'ın Free to Play marketine sunduğu kart oyunu Hearthstone, uzun süreden beri kapalı beta sürecindeydi. Hearthstone'un kapalı betasına katılmak için bir anahtar kodu şart koşulsa da, artık bu kural kalkıyor!
 
    Blizzard, Hearthstone'un Kuzey Amerika sitesinden yayınladığı blog yazısında Hearthstone'un açık beta sürecine geçtiğini duyurdu. Yani şu andan itibaren Kuzey Amerika'daki oyuncular Hearthstone'u herhangi bir anahtar kodu kullanmadan oynayabilirler. Avrupa sunucuları başta olmak üzere oyunun diğer sunucularının açık betaya geçişi de önümüzdeki saatler veya günler içerisinde yapılacaktır. Takipte kalın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Battle.net US blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
Kingdom Under Fire II'nin PC Betası Bu Hafta Bir YouTube Vakası da Electronic Arts'tan
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.1.2014 12:17:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Altı üstü kart oyunu. F2P çöplüğüne bir birikinti daha. Ne gözü ne dolması ne sarması ? Betasını oynayanların izlenimlerine bak. Kim memnun ki ? Gerçekten de insanların şu firma markajı bu günlere gelmemize sebep oldu. CoD deyince 10-20 milyonluk satış rakamlarının havada uçması, Blizzard deyince gözü kapalı atlanılması (Diablo 3 faciası) bu ve bu gibi örnekleri arttırıyor. Bu gidişata sebep olan firmaları da cesaretlendiriyor. Aynen devam ...
Ben betada oynadım tek kuruş vermeden ve çok memnunum. Neyin atarı bu? Nasıl herkes hakkında kara verebiliyorsun sen?

BSC Misafiri

22.1.2014 07:20:49

-3
Altı üstü kart oyunu. F2P çöplüğüne bir birikinti daha. Ne gözü ne dolması ne sarması ? Betasını oynayanların izlenimlerine bak. Kim memnun ki ? Gerçekten de insanların şu firma markajı bu günlere gelmemize sebep oldu. CoD deyince 10-20 milyonluk satış rakamlarının havada uçması, Blizzard deyince gözü kapalı atlanılması (Diablo 3 faciası) bu ve bu gibi örnekleri arttırıyor. Bu gidişata sebep olan firmaları da cesaretlendiriyor. Aynen devam ...

BSC Misafiri

22.1.2014 00:48:04

0
Gözlerim doldu yeminlen 2 aydır emailime boş boş bakıyordum :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız