Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Headsnatchers Humble Store'da Ücretsiz

 
IguanaBee'nin Kasım 2019'da çıkan parti oyunu Headsnatchers Humble Store'da kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.
 
Oyunu aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak alabilir ve ardından mail adresinize gelecek kodu Steam üzerinden aktif edebilirsiniz. Oyun 12 Ocak'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Steam kütüphanenize ekledikten sonra oyun sizde kalıyor.
 
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Headsnatchers, yerel ağ bağlantısıyla veya internet üzerinden 4 kişiye kadar beraber oynayabildiğiniz ve galip gelmek için arkadaşlarınızı kafalarından mahrum bırakacağınız, içinde kızılca kıyametin koptuğu bir parti oyunu. Kabul edelim, kazanmak için her şeyi yapacaksınız.

YEREL VE ÇEVRİMİÇİ ÇOKLU OYUNCU DESTEĞİ AMA EN ACAYİBİNDEN
Esas amacın milletin kafasını omuzlarından ayırıp puan kazanarak zafere elde etmek olduğu akıl almaz kapışmalarda arkadaşlarınıza meydan okuyun! Headsnatchers, hem eşsiz hem de beklenmedik silahlar ve özelliklerle dolu kendi kurallarına sahip 25 absürt haritaya sahip. Bu haritalar kural koymaktan ziyade oyunun ana ilkelerini belirliyor. Sonuçta kurallar kimin hoşuna gider ki? LeBron’a özenip dostlarınızın kafalarıyla basket atın, dedenizin saksısını cehenneme açılan bir boyut kapısından geçirip kendinizi Doomguy’ın yerine koyun, kız kardeşinizin kellesini tuvalete sallayıp sifonu çekin! Aklınıza ne geliyorsa, Headsnatchers’da “başınıza” gelecek!

VURUN (100’DEN FAZLA) KELLEYİ!
Malum, zamane çocuklarının olayı kendilerini ifade etmek ve başkalarından ayrıştırmak. Biz de dönemin gerisinde kalmamak gerekliliğini hissettik. 100’den fazla kafa seçeneği sağ olsun, herkes için bir beyin var. Popüler kültür referanslarımızdan bahsetmiş miydik? O çok sevdiğiniz animedeki asabi elemanın kafasına benzeyen bir kafa var mesela. Çocuk programlarından birinde gördüğünüz, matematiği karşısına alan kontun bir benzeri mevcut. Eğer eldeki kafaların hiçbirini beğenmezseniz, Headitor’ü kullanıp kendi kafalarınızı da yapabilirsiniz! Yirmi taneye kadar kafa yapıp kaydetme hakkınız var, o yüzden durmayın, dershane sınıfınızı, akrabalarınızı en yakın dostlarınızı yapın! 
 
TAM DA SİZİN İÇİN YAPILMIŞ BİR TEK KİŞİLİK SENARYO MODU
Oluyor, bazen insan kendiyle baş başa kalma ihtiyacı hissediyor. Bunun farkındayız. Bu yüzden tek başınıza kelle alabileceğiniz Zombie Castle modunu size sunuyoruz! Bu mod üç farklı zorluk seviyesine sahip. “E dostlar, şu gün çıkan oyunların hepsinde birden fazla zorluk seviyesi var zaten” dediğinizi duyar gibi olduk. Zombie Castle kolay, normal ve zor modlarda çok değişiyor. Bölümler değişiyor, her şey değişiyor ve yalnızca zombiler aynı kalıyor. Şimdiden söyleyeyim, hepsini bitirme şansınız (pek de) yok.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Humble Store Headsnatchers Switch Parti Oyun Multiplayer
Dota Underlords Önümüzdeki Ay Erken Erişimden Çıkıyor Nier Automata'nın Soundtrack Listesi Spotify ve iTunes'da Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Headsnatchers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız