Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Hayır, En İyisi Nintendo'nun 1. Parti Oyunları"

- Bir sorun mu vardı?
 
    Geçtiğimiz hafta Microsoft, "En iyi 1. party oyunlar bizde" diyerek Sony ve Nintendo tarafına gönderme yapmıştı.
 
    Nasıl oluyorsa, Sony veya Nintendo henüz Microsoft'a yanıt vermezken Wedbush'un ele avuca sığmayan ünlü analizcisi Michael Pachter bu konuya değinmiş. Pachter ne mi diyor? Kendileri, Xbox 360'ın değil, Nintendo cephesinin en iyi 1. parti oyunlara sahip olduğunu savunuyor.

    IndustryGamers'a bu konu hakkında açıklama yapan Pachter, bu demeci veren Dennis Durkin hakkında şunları söyledi:
 
    "Dennis harika biri ve Microsoft ailesine sadık olmak için kendisine para ödeniyor. Bana göre Nintendo'nun 1. parti oyunları diğer konsol üreticilerinin oyunlarına oranla çok daha üstün. Bu konuda Sony veya Microsoft'un tartışma yaratacağını bile düşünmüyorum."
 
     "Sony veya Microsoft'un hangisinin daha iyi olduğu konusunda ise, neden herkesin benim görüşüme bu kadar önem verdiğinden emin değilim. Ben de 3 konsol da var, ve Sony'nin God of War, Gran Turismo, Uncharted, Little Big Planet ve yakın geleceğe göz kırpan Twisted Metal gibi oyunlarına bayılıyorum. Microsoft'un ise Halo, Forza, Fable, Alan Wake ve Gears of War oyunlarını seviyorum."
 
    "Bence hangisinin daha iyi olduğunu belirleme konusunda kesin bir bilimsel yol vardır. Ancak buna gerek yok, ikisi de iyi ve insanların farklı zevkleri var." 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Industrygamers Nintendo Wii Wii Nintendo michael pachter 1. parti oyun
Uncharted'ın Çizgi Romanı Geliyor Oops, The Darkness II Ertelendi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

.:SyLaR:.

20.7.2011 15:15:08

0
@Carcharot Tamam szie göre iyi olabilirler ama uçma hd bile degiller neyin özelligini kullanıyo.

Carcharot

20.7.2011 11:49:49

0
Tabi ki Nintendo en iyi 1. parti oyunlarına sahip. Çünkü konsolların özelliklerini sonuna kadar kullanan oyunlar bunlar. Bu konuda da Nintendo'nun eline kimse su dökemez :)

ygt0996

20.7.2011 10:39:34

0
1 nintendo-ps3(benim için) 2 xbox

tym

20.7.2011 10:13:40

0
İşte saçma olan aynı oyun demek ve hiç alakası yok sadece birkaç tane oyun benzer. CoD MW2 ve MW3 arasinda ne kadar fark var. Zaten nintendo 1.parti sadece mariodan ibaret degil bunu söylemek bile oyun cahilliğidir. the Legend Of Zelda sanırım dünyanın en iyi serisidir. Metroid senaryo ve farklı oynanabilirliği en özgün FPSdir. Günümüzde Mario'dan iyi platrorm oyunu yok. Pokemon dünyada en çok oynanan konsol-rpg'dir. Dövüş oyunlarından nefret eden ben saatlerce Super Smash Bros oynayabiliyorum. Daha Donkey Kong, Kirby, Kid icarus, StarFox, Mario Kart, Sin and Punishment, Advence Wars, Pikmin daha bir ton sayamacağım seri ve bir ton yan oyun Nintendo 1.partide ve sadece mario diyorsunuz.

.:SyLaR:.

20.7.2011 04:09:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: tym Türk oyuncularının gerçekten oyun kültürü yok ya.10 yıldır fifa al COD al ama marioya söv, nasıl bir bilinçsizliktir bu anlamıyorum. Biraz araştırın komik oluyorsunuz.
Ben mario oynamıyorum demiyorum hadi bi tane yaptın tamam aynı oyunu habire çıkarmanın manası ne mario da mario mario da mario anladık tamam yeter başka oyun yapın.Hep aynı oyunu çıkar mario 25 çıktı sonrada benim 1. parti oyunlarım iyi de.

stun

20.7.2011 02:21:30

0
hitab ettikleri kitle farklı, az ... bn hardcore oyuncuyum.. tutupta marıodan zevk alabılecegımı zannetmıyorum nekadar guzel olursa olsun....

tym

20.7.2011 01:50:04

0
Türk oyuncularının gerçekten oyun kültürü yok ya.10 yıldır fifa al COD al ama marioya söv, nasıl bir bilinçsizliktir bu anlamıyorum. Biraz araştırın komik oluyorsunuz.

Chip n Dale

20.7.2011 01:14:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:. Dogru en iyi 1. parti oyun nintendoda mario müthiş bir oyun. Ya bi çek git sövdürtcek konuşmaya bile hakkınız yok sizin gidin mario yapın siz.
Anladığım kadarıyla 1. derece bir akraban Nintendo'dan kovulmuş?

The_Rahip

20.7.2011 00:55:00

+1
Bakıldığı zaman gelmiş geçmiş en iyi oyun olarak kabul edilen Zelda Ocarine Time Nintendonun elinde ve bu serinin diğer oyunlarıda yüksek notlar alıyor ve oyuncularda beğeniyor. Zelda dışında diğer Ex oyunlarıda genel olarak hem oyun sitele ve dergilerinden hemde oyunculardan büyük ilgi görüyor. Nintendo Ex oyun konusunda her açıdan oturmuş bir sisteme ve kitleye sahip.

.:SyLaR:.

20.7.2011 00:51:30

-2
Dogru en iyi 1. parti oyun nintendoda mario müthiş bir oyun. Ya bi çek git sövdürtcek konuşmaya bile hakkınız yok sizin gidin mario yapın siz.

vfdg

20.7.2011 00:46:59

0
(Nokta)

emReA.dhiozy312

20.7.2011 00:29:22

0
doğru sölemiş
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız