Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hayatta Kalma MMO Oyunu H1Z1'den İlk Ekran Görüntüleri

     Sony Online Entertainment tarafından geliştirilen yeni hayatta kalma tabanlı oyun H1Z1 için oyun ile ilgili ayrıntıların yanında birkaç da ekran görüntüsü yayınlandı.
 
     Ekran görüntülerinin ve görsellerin DayZ ve hali hazırdaki aynı türde ve 'konuda' MMO oyunları andırması nedeniyle oyunculardan olumsuz tepki topladı.
 
     Bunun yanında DayZ'deki oyun hatalarının çok fazla olmasından yakınan oyuncular ise daha profesyonel bir elde bu tür bir oyun fikrinin çok daha eğlenceli bir tecrübeye dönüşebileceğini düşünüyor.
 
     Karakterinizi kendiniz tasarlanamanız ve kendinize göre şekillendirmeniz ise oyunun diğer oyunlardan ayrılan en büyük özelliklerinden birisi.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MP1st.com h1z1 mmo hayatta kalma oyunu dayz
Playstation 4'ün Tasarımına Nasıl Karar Verildi ? inFamous: Second Son, 9 Günde 1 Milyon Adet Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tamererr

10.4.2014 14:29:41

+1
Hele şükür şu DayZ'in berbat ötesi buglarından , oraya buraya babalık taslayan "ayrılırız bak!" diye sağı solu tehdit eden yapımcılarından, oyun hariç herşeye benzeyen, optimizasyon özürlü (aynı işlemcide gtx760 ile 770'den daha fazla fps veren) kırık-dökük bir yapımdan bizleri kurtaracak bir oyun geliyor. Orijinal sunucular, gerçek maddi imkan ve destekler, SOE tecrübesi ... İyi yada kötü , konuşmak için erken olsa da DayZ'den daha iyi olacağına kalıbımı basarım.

einhander

10.4.2014 09:43:30

0
dayz nın gameplaylarını ızlıyorum gercekten cok bug var gercı zaman ılerledıkce duzelttıklerını soyluyor yapımcılar

alike03

10.4.2014 09:42:47

-1
Oyun dünyasiyla 2 senedir sıkı fıkıyım bu yüzden SOEden pek haberim yoktu. Bi baktim adamlar EverQuest, PlanetSide, Payday gibi önemli yapimlarin sahibiymis. Haberim yoktu Samet sagolasin. Arkadaslar oyun bu arada Free2Play. Micro ödemeler olacak, fakat Pay2Win sisteminin olmayacagini söylediler. Alpha, Beta yakinda baslayacak fakat bunlari oynamak icin 20$ gibi bir ücret vermek gerekecek.

Quirah

10.4.2014 09:31:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: alike03 Haberi ilk gördügümde Burak (Hayirli olsun bu arada) neden PC yazmiski künyeye (ki o olusturduysa) diye düsündüm. Isin icinde Sony varsa PS4 exclusive olur diye düsündüm. Iste bu yüzden yorumda belirteyim bunu ama önce Internette bir arastirayim dedim. Su sonuca ulastim. Oyun simdilik gercekten PC exclusive ama ilerde PS4'e de geleceginden emin cogu kisi. Bu arada H1Z1, H1N1 virüsünün (Domuz giribinin) bir mutasyonu.
SOE'nin çoğu oyunu PC'de de var zaten yeni bir durum değil bu.

alike03

10.4.2014 09:24:30

0
Haberi ilk gördügümde Burak (Hayirli olsun bu arada) neden PC yazmiski künyeye (ki o olusturduysa) diye düsündüm. Isin icinde Sony varsa PS4 exclusive olur diye düsündüm. Iste bu yüzden yorumda belirteyim bunu ama önce Internette bir arastirayim dedim. Su sonuca ulastim. Oyun simdilik gercekten PC exclusive ama ilerde PS4'e de geleceginden emin cogu kisi. Bu arada H1Z1, H1N1 virüsünün (Domuz giribinin) bir mutasyonu.

BSC Misafiri

10.4.2014 09:16:57

0
Dayznin tek dezavantaşı oyunun erken erişime açılmış olmasıdır ki buda biz oyuncuların bir isteği idi.

BSC Misafiri

10.4.2014 09:16:31

0
planetside 2 nin oyun motoru olan ve SOE nin kendi oyun motoru Forgelight Engine bu oyun için çok uygun muhtemelende bu grafik moturu ile yapılacaktır

White Death

10.4.2014 08:56:58

0
Sony bunu konsola (da) çıkarsaydı daha iyi olabilirdi bence. PS4 tarafında DayZ benzeri herhangi bir oyun yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
H1Z1
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız