Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Harley Quinn Animasyon Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı

 
Son dönemdeki popülerliği ile birlikte DC'nin en önemli karakterlerinden biri olan Harley Quinn'in animasyon dizisi 2019 yılında başlamıştı ve gayet olumlu yorumlar almıştı.
 
Bir süredir dizinin üçüncü sezon onayı verilmediği için iptal edilecek söylentisi çıkmaya başlamıştı. Ancak sonunda HBO Max diziye üçüncü sezon onayını verdi. Duyuru için de Twitter'dan bir paylaşım yapıldı. Aşağıda bulabilirsiniz.
 
Üçüncü sezona dair başka herhangi bir bilgi ne yazık ki bulunmuyor. 
 
Dizinin şu anda iki sezonu bulunuyor ve yorumlara bakıldığı zaman başarılı bir animasyon olduğunu söyleyebiliriz. Dizinin seslendirme kadrosunda Kaley Cuoco, Lake Bell, Alan Tudyk, Ron Funches, Tony Hale, Matt Oberg ve Jason Alexander bulunuyor. yaratıcılığını ise Justin Halpern, Dean Lorey ve Patrick Schumacker yapıyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber harley quinn animasyonu harley quinn animasyon 3. sezon oyuncular konusu fragman ne zaman
Osman Gazi Oyunu Steam'e Geldi The Falcon and the Winter Soldier'da Falcon'ın Giyeceği Yeni Kostüm Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız